Ново българско киновиж още
Съдилището Посоки

В рамките на двадесет и четири часа в шест софийски таксита се случват шест истории, повлияни от абсурдите и проблемите на днешната българска действителност. Всички те са обединени от една смърт, която ще даде шанс за нов живот. Шофьорите на таксита са водещите герои, които често са най-точните свидетели на действителността, включително и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да бъдат психолози и терапевти, понякога спасители, други са агресори, трети са жертви. Те са част от истинския живот. Останалите герои на тези истории са клиентите на такситата – различните лица на българското общество. Редуват се както драматични, така и комични епизоди из нощна София.

Още една мечта Да се изгубиш нарочно - филмът Летовници Българ: Приключение в космоса Стъпки в пясъка Бартер Каръци Откъснати цветя 12 А Мисия Лондон Българ: Филмът

Куриозните момчета Българ, Унуфри, Пешо Слепия, Аспарух и Супер Спиро стъпват с единия крак в хорър жанра, но уикендът им в злокобна хижа, където и дъските скърцат от страх, се развива в неочаквани посоки (включително към Космоса за бърза среща с изпадналата от Гравитация Сандра Бълок).

Вътрешен глас Живи легенди