Филми

Парад на суинга

Комедия, САЩ, 1946, Карол Лаурънс Гали Сторм, начинаеща певица, отива в нов нощен клуб, собственик на Дани Уарен Фил Ригън, чийто баща Даниел Уарен Русъл Хикс не одобри на клуба и иска Дани да се присъедини към него в семейния бизнес. Карол е заподозрян, че на процесът свързан и изхвърлен от клуба. Изключително дълго съвпадение я води до по-големия офис Уорън и той я наемак ато сървърен процес. Тя се връща, но получава работата пеене този път така се отказва от обслужващи обявлението за прекратяване и въздържат. Трите Стоже са на ръка, като сервитьори и Кони Бозуел, Луис Джордан, Уил Осбърн и Мери Трийн предоставят музиката и песните, в допълнение към Гейл Сторн на О, приятели и На слънчевата страна на улицата .

1:15:00

30.11.2023 / 08:55 комедия, САЩ, 1946, Карол Лаурънс Гали Сторм, начинаеща певица, отива в нов нощен клуб, собственик на Дани Уарен Фил Ригън, чийто баща Даниел Уарен Русъл Хикс не одобри на клуба и иска Дани да се присъедини към него в семейния бизнес. Карол е заподозрян, че на процесът свързан и изхвърлен от клуба. Изключително дълго съвпадение я води до по-големия офис Уорън и той я наемак ато сървърен процес. Тя се връща, но получава работата пеене този път така се отказва от обслужващи обявлението за прекратяване и въздържат. Трите Стоже са на ръка, като сервитьори и Кони Бозуел, Луис Джордан, Уил Осбърн и Мери Трийн предоставят музиката и песните, в допълнение към Гейл Сторн на О, приятели и На слънчевата страна на улицата .

1:15:00

25.11.2023 / 13:25 комедия, САЩ, 1946, Карол Лаурънс Гали Сторм, начинаеща певица, отива в нов нощен клуб, собственик на Дани Уарен Фил Ригън, чийто баща Даниел Уарен Русъл Хикс не одобри на клуба и иска Дани да се присъедини към него в семейния бизнес. Карол е заподозрян, че на процесът свързан и изхвърлен от клуба. Изключително дълго съвпадение я води до по-големия офис Уорън и той я наемак ато сървърен процес. Тя се връща, но получава работата пеене този път така се отказва от обслужващи обявлението за прекратяване и въздържат. Трите Стоже са на ръка, като сервитьори и Кони Бозуел, Луис Джордан, Уил Осбърн и Мери Трийн предоставят музиката и песните, в допълнение към Гейл Сторн на О, приятели и На слънчевата страна на улицата .

1:15:00

22.11.2023 / 10:30 комедия, САЩ, 1946, Карол Лаурънс Гали Сторм, начинаеща певица, отива в нов нощен клуб, собственик на Дани Уарен Фил Ригън, чийто баща Даниел Уарен Русъл Хикс не одобри на клуба и иска Дани да се присъедини към него в семейния бизнес. Карол е заподозрян, че на процесът свързан и изхвърлен от клуба. Изключително дълго съвпадение я води до по-големия офис Уорън и той я наемак ато сървърен процес. Тя се връща, но получава работата пеене този път така се отказва от обслужващи обявлението за прекратяване и въздържат. Трите Стоже са на ръка, като сервитьори и Кони Бозуел, Луис Джордан, Уил Осбърн и Мери Трийн предоставят музиката и песните, в допълнение към Гейл Сторн на О, приятели и На слънчевата страна на улицата .

1:15:00

19.11.2023 / 08:25 комедия, САЩ, 1946, Карол Лаурънс Гали Сторм, начинаеща певица, отива в нов нощен клуб, собственик на Дани Уарен Фил Ригън, чийто баща Даниел Уарен Русъл Хикс не одобри на клуба и иска Дани да се присъедини към него в семейния бизнес. Карол е заподозрян, че на процесът свързан и изхвърлен от клуба. Изключително дълго съвпадение я води до по-големия офис Уорън и той я наемак ато сървърен процес. Тя се връща, но получава работата пеене този път така се отказва от обслужващи обявлението за прекратяване и въздържат. Трите Стоже са на ръка, като сервитьори и Кони Бозуел, Луис Джордан, Уил Осбърн и Мери Трийн предоставят музиката и песните, в допълнение към Гейл Сторн на О, приятели и На слънчевата страна на улицата .

1:15:00

16.11.2023 / 06:55 комедия, САЩ, 1946, Карол Лаурънс Гали Сторм, начинаеща певица, отива в нов нощен клуб, собственик на Дани Уарен Фил Ригън, чийто баща Даниел Уарен Русъл Хикс не одобри на клуба и иска Дани да се присъедини към него в семейния бизнес. Карол е заподозрян, че на процесът свързан и изхвърлен от клуба. Изключително дълго съвпадение я води до по-големия офис Уорън и той я наемак ато сървърен процес. Тя се връща, но получава работата пеене този път така се отказва от обслужващи обявлението за прекратяване и въздържат. Трите Стоже са на ръка, като сервитьори и Кони Бозуел, Луис Джордан, Уил Осбърн и Мери Трийн предоставят музиката и песните, в допълнение към Гейл Сторн на О, приятели и На слънчевата страна на улицата .

1:15:00

12.11.2023 / 12:05 комедия, САЩ, 1946, Карол Лаурънс Гали Сторм, начинаеща певица, отива в нов нощен клуб, собственик на Дани Уарен Фил Ригън, чийто баща Даниел Уарен Русъл Хикс не одобри на клуба и иска Дани да се присъедини към него в семейния бизнес. Карол е заподозрян, че на процесът свързан и изхвърлен от клуба. Изключително дълго съвпадение я води до по-големия офис Уорън и той я наемак ато сървърен процес. Тя се връща, но получава работата пеене този път така се отказва от обслужващи обявлението за прекратяване и въздържат. Трите Стоже са на ръка, като сервитьори и Кони Бозуел, Луис Джордан, Уил Осбърн и Мери Трийн предоставят музиката и песните, в допълнение към Гейл Сторн на О, приятели и На слънчевата страна на улицата .