Филми

Отново е Коледа

Дяволито, материалистично момче трябва да превъзмогне скъперничеството си, за да излезе от всекидневния си цикъл, наподобяващ Коледа без подаръци.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Втори шанс за Коледа

Модерна адаптация на класическата новела "Коледна песен" от Чарлз Дикенс. Чанс Лав е популярна млада поп певица, която не обича Коледа. Преди време е била различна, но е заменила любовта със слава и богатство. Сега трябва да се изправи срещу това, в което се е превърнала, когато трите коледни духчета на миналото, настоящето и бъдещето я навестяват. Неин надежден помощник в това е Брайън... - фентъзи, семеен, драма САЩ, 2019, режисьор Кристофър Рей, в ролите: Британи Ъндърууд, Тара Рийд, Вивика А. Фокс, Джим О Хеър и др.

Броени дни до Коледа

Маги е развълнувана когато разбира, че дългогодишната й любов Мич ще се върне в града за Коледа. Дали обаче Мич изпитва същото... - романтичен филм с уч. на Брук Невин, Робин Дън, Дани Кайнд, и др. п

Коледата на Пeпеляшка

комедия, романтичен тв филм, САЩ, 2016, режисьор Тоска Мъск, в ролите: Ема Риджби, Питър Порт, Сара Стуфър и др.

Замръзналото кралство: Коледа с Олаф

След като вратите на Замръзналото кралство отново са отворени, Елза и Анна организират празненство за всички от Арендел. Гостите обаче неочаквано се прибират по домовете си, за да изпълнят своите празнични обичаи със семействата си. Двете сестри бързо осъзнават, че нямат свои традиции, които да честват, затова Олаф и Свен се отправят на весело приключение, решени да спасят първата Коледа на своите приятели и да им покажат най-интересните празнични традиции. - анимация

Отново е Коледа

Дяволито, материалистично момче трябва да превъзмогне скъперничеството си, за да излезе от всекидневния си цикъл, наподобяващ Коледа без подаръци. - семеен, комедия САЩ, 2016, режисьор Кристи Романо, в ролите: Шон Райън Фокс, Армани Джаксън, Кристи Романо и др.