Филми

Рио, обичам те

Това е един великолепен филм, посветен на неповторимия град Рио де Жанейро. Състои се от отделни новели, в които има елементи на фентъзи. 11 от най-известните съвременни режисьори се обясняват в любов на омагьосващия бразилски град. Това е един кинокалейдоскоп, чрез който са показани различни човешки съдби. И всички те са на фона на южноамериканската екзотика. В новелите са разказани истории за вечна любов, за мимолетни чувства, за видовете страст, както и за кризата в отношенията между хората.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Рио, обичам те

Това е един великолепен филм, посветен на неповторимия град Рио де Жанейро. Състои се от отделни новели, в които има елементи на фентъзи. 11 от най-известните съвременни режисьори се обясняват в любов на омагьосващия бразилски град. Това е един кинокалейдоскоп, чрез който са показани различни човешки съдби. И всички те са на фона на южноамериканската екзотика. В новелите са разказани истории за вечна любов, за мимолетни чувства, за видовете страст, както и за кризата в отношенията между хората. - фентъзи, драма, комедия Бразилия, САЩ, 2014г. п. от 20.05.

Рио, обичам те

Това е един великолепен филм, посветен на неповторимия град Рио де Жанейро. Състои се от отделни новели, в които има елементи на фентъзи. 11 от най-известните съвременни режисьори се обясняват в любов на омагьосващия бразилски град. Това е един кинокалейдоскоп, чрез който са показани различни човешки съдби. И всички те са на фона на южноамериканската екзотика. В новелите са разказани истории за вечна любов, за мимолетни чувства, за видовете страст, както и за кризата в отношенията между хората. - п 12