Филми

Детето, за което мечтаех

Анна и Рик са двойка, която върти успешен редакционен бизнес. От няколко месеца те са разделени, но получават одобрение за осиновяване на бебе, което са чакали години. Те ще трябва да се представят за двойка, за да получат желаното дете.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

41-годишният девственик, който направи дете на Сара Маршал и се почувства виновен

Историята разказва за Анди, който има нужда непременно да се уреди с мацка, защото не е правил секс от ... е, никога досега и не само късметът му е липсвал. Неговите еднакво загорели съквартиранти – тийнейджъри също се нуждаят от мацки и с помощта на задръстения им приятел Макейнъл Ловин и неговата фалшива лична карта, могат да забият нещо повече от едно буре.

Заедно за всяко дете

По време на грандиозния юбилеен за УНИЦЕФ в света и в България спектакъл "Заедно за всяко дете" с водещи Катерина Евро и Владимир Пенев, в продължение на повече от два часа зрителите на bTV ще се насладят на изпълненията на едни от най-големите имена на българската сцена, сред които Тони Димитрова, Поли Генова, Михаела Филева, Дичо, Теди Кацарова, Богдана Карадочева и Бон-Бон, Камелия Тодорова, победителите от последното издание на "България търси талант" – "Виво Монтана", момичето с ангелски глас Жаклин Таракчи и много други. Всеки един от приставащите на сцената ще дари своя талант в името на децата. В подкрепа на мисията всяко дете в България да има възможност да развие пълния си потенциал в благотворителния концерт ще участват още много популярни личности от света на музиката, киното, спорта и ефира на bTV. Сред тях са мастършефовете Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, Илиана Раева и Наско Сираков, Тити Папазов, Влади Въргала, Албена Павлова, Рут Колева, цирк "Балкански", Славена Вътова, Емил Кошлуков, Любен Дилов – син и Мартин Захариев. В концерта ще се включат и едни от най-обичаните и добре познати от ефира на bTV журналисти и водещи, сред които Гена Трайкова, Светослав Иванов, Росен Цветков, Мария Цънцарова, Петър Нанев, Полина Ботева, Мариана Векилска, Жени Марчева, Диана Любенова, Николета Маданска, Елена Яръмова, Меги Димчева и Нели Хаджийска, Наталия Симеонова, Яна Кузова и Владимир Кулев и много други. .

Главата на детето ми не спира да расте

няма описание

Лисицата и детето

С филма "Лисицата и детето" Люк Жаке разказва за момиченце, което живее в източните планински райони на Франция. Всеки ден по пътя си за училище то среща малка лисица, с която развиват необикновена връзка. Но травма на крака го отдалечава от новия й приятел... Натъжено, че ще стои далеч от гората, момичето започва да чете книги за дивите животни и научава всичко за лисиците. След като се възстановява, отива първо в гората, за да намери стария си приятел. Проследява следите и отново се среща с лисицата, но не след дълго се случва нещо непредсказуемо... Част от лентата са и имената на българите Деян Павлов и Владислав Бояджиев, работили върху музикалното оформление на продукцията. - семеен, приключенски, Франция, 2007 г режисьор. Люк Жаке в ролите. Бертил Нюел Брюно, Изабел Каре, Томас Лалабирте

Детето, за което мечтаех

Анна и Рик са двойка, която върти успешен редакционен бизнес. От няколко месеца те са разделени, но получават одобрение за осиновяване на бебе, което са чакали години. Те ще трябва да се представят за двойка, за да получат желаното дете. - романтична драма с уч. на Жан-Ив Бертело, Ан-Катрин Крамер, Мари Грубер, Изабел Полак и др., п