Документални

Чудеса

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Чудесата на Слънчевата система

Жив или Мъртъв - В четвъртия епизод откриваме прилики между Големия каньон в Аризона и повърхността на Марс и научаваме повече за вулканичната дейност на Земята.

Чудеса от рая

Филмът е базиран на невероятната истинска история на семейство Бийм. Когато Кристи (Дженифър Гарнър) разбира, че 10-годишната ѝ дъщеря Анна (Кайли Роджърс) страда от рядко, нелечимо заболяване, тя се заема ревностно със задачата да намери лечение за детето си. След като Анна претърпява странен инцидент, се случва истинско чудо на фона на драматичната борба за оцеляването ѝ. Лекарите са озадачени, семейството отново е обединено, а общността е изпълнена с вдъхновение.

25 природни чудеса по света

Опознайте най-забележителните природни чудеса по света - от разкошни водопади и внушителни каньони до изумителни природни явления и шедьоври.

Природните чудеса на Австралия

В този епизод водещата обикаля няколко австралийски дестинации, чиито красиви пейзажи ги правят достойни за титлата природно чудо . Опознайте отблизо Големия океански път във Виктория и обширната местност Нитмулук в Северната територия.

Чудесата на света

В този епизод, Клаудио Итура посещава Галапагоските острови, земен рай, обявен за културно наследство от ЮНЕСКО заради невероятното си разнообразие на флора и фауна.