Детски

Най-добри приятели завинаги

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Приятели

Рейчъл връхлита в небезизвестното кафене "Сентрал Пърк” с булчинската си рокля, току-що избягала от сватбата си. Старата й приятелка от детинство я приютява и така започва десетгодишното приключение, наречено "Приятели”, покорило милиони зрители по целия свят.

Не-приятели

Една забавна комедия за съдбите на трима напълно различни приятели, които се опитват да се справят с повратностите на живота. Първата история е за двамата най-добри приятели Хейли и Авалон. Животът им се преобръща, когато с тях се свързва издател, който иска да превърне модния им блог в списание. Има само един проблем, списанието може да има само един главен редактор… Втората история разказва за гениалния учен Джейк и неговият космат приятел – кучето Мъри. Животът на Джейк се усложнява, когато красивата му нова партньорка в учебения проек – Джулиън, не успява да се спогоди с четириногия любимец. Последната история е за разглезеното "градско момиче" Ема и борбената девойка Савана, които си приличат като две капки вода. Двете момичета бързо се сприятеляват и решават да разменят местата си за кратко. Скоро обаче разбират, че животът на другата не е толкова забавен колкото изглежда.

Флика 3: Най-добри приятели

Когато Тоби и Флика са наети в конеферма , тинейджърката Кели – дъщеря на собственика, бързо се привързва към дивия кон. Въпреки неодобрението на майка й, тя се надява да подготви Флика за предстоящото състезание. С наближаването му, нечестен треньор и нарастващия страх, че може би ще са принудени да продадат фермата, Тоби трябва да се намеси, за да ги спаси.

Най-добри приятели завинаги

няма описание