Сериали

Червеният скорпион

Руски агент на ГРУ (Долф Лундгрен) е изпратен в пустинята да намери и отстрани чернокож революционер, но виждайки много кръв, несправедливост и избиване на невини хора, руската бойна машина минава на страната на бежанците, борещи се за справедливост.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Скорпион

Сериалът "Скорпион" е вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О'Брайън, човекът с един от най-високия коефициент на интелигентност в света.На 13 години той се явява на IQ тест и събира 197 точки, които надхвърлят резултата на Айнщайн. През същата година компютърният гений успява да хакне компютърната система на НАСА. По-късно, е посрещнат от САЩ с виза EB 1-1 за "изключителни способности", каквато е била предоставена и на Айнщайн. Брилянтният му ум и технологични умения помагат в определянето на заподозрените за бомбения атентат по време на Бостънския маратон. Той споделя, че е помогнал на ФБР да се фокусират върху братя Църнаеви.В сериала ексцентричният гений събира екип от брилянтни умове, последна линия в защитата срещу високотехнологични заплахи за глобалната сигурност. Агентът от държавния департамент по сигурността Кеб Гало им осигурява перфектната работа, която да им даде възможност да проявят уменията си с пълна сила. В ролята на агент Гало ще гледаме Робърт Патрик, по-известен като терминатора Т-1000. В екипа от гении има и една обикновена жена, самотна майка на 9-годишно момче. Д-р Тобиас е гениален поведенчески психиатър, който лесно "разчита" хората. „Щастливата Кралица“ е блестящ машинен инженер. Силвестър Дод е гениален математик и статистик, изключително чувствителен и тревожен тип.

Червеният скорпион

Руски агент на ГРУ (Долф Лундгрен) е изпратен в пустинята да намери и отстрани чернокож революционер, но виждайки много кръв, несправедливост и избиване на невини хора, руската бойна машина минава на страната на бежанците, борещи се за справедливост. - екшън, приключенски САЩ, 1988, режисьор - Йозеф Зито, актьори - Долф Лундгрен, М. Емет Уолш, Ал Уайт и др.