Филми

Зaвръщане в бъдещето III

1990 с уч. на Майкъл Джей Фокс, Кристофър Лойд, Мери Стийнбъргън, Томас Ф.Уилсън, Леа Томпсън и др.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Завръщане в бъдещето

Гимназистът Марти Макфлай води обичайният живот на тийнейджър през 80-те години на 20 век. Освен, че има неприятности с училищния директор, Марти трябва да се справя и някои от по-агресивните си съученици. Неочаквана среща с леко ексцентричния Док и последното му изобретение –" Машина на времето" го изпраща в 50-те години, където той се запознава с родителите си като млади. Неочакваната поява на Марти в миналото и намесата му в живота на родителите му променят хода на историята и двамата с Док осъзнават, че трябва да върнат всичко по старому, защото в противен случай Марти няма да се роди десетилетия по-късно.

Завръщане в бъдещето II

Във втората част на "Завръщане в бъдещето" смахнатият изобретател д-р Емет Браун сервира новината, че за да предотвратят поредица от събития, които може да очернят името Макфлай за идните поколения. Марти Макфлай и приятелката му трябва да отидат в бъдещето, в 2015 г. Там Марти си купува спортен алманах с отбелязани резултати от мачовете и веднага му хрумва идеята, че би могъл да забогатее с него, като прави залози, когато се върне в 1985 г. Д-р Браун обаче е категорично против – играта с времето е твърде опасна – и изхвърля алманаха. Побойникът Биф чува разговора им, вижда къде го изхвърлят, прибира го и... събитията се променят главоломно. Този път само нашият герой Марти може да оправи нещата и затова трябва да пътува във времето на три поколения...

Зaвръщане в бъдещето

1985 с уч. на Майкъл Джей Фокс, Кристофър Лойд, Криспин Главър, Лиа Томпсън, Били Зейн и др. - п - 1985 с уч. на Майкъл Джей Фокс, Кристофър Лойд, Криспин Главър, Леа Томпсън, Били Зейн и др.

Зaвръщане в бъдещето III

1990 с уч. на Майкъл Джей Фокс, Кристофър Лойд, Мери Стийнбъргън, Томас Ф.Уилсън, Леа Томпсън и др. - п - 1990 с уч. на Майкъл Джей Фокс, Кристофър Лойд, Мери Стийнбъргън, Томас Ф.Уилсън, Леа Томпсън и др.