Филми

Мила от Марс

Опасно е да бягаш без посока и да попаднеш там, където всичко зависи от случайността. Спасението е в смелостта. Наградата е любовта!

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Специалист по всичко

Апостол завършва висшето си образование по стоматология с отличие и очаква назначение в София, но става грешка и получава разпределение в село Вълчидол. Ядосан от това, постъпва на работа в чудноватото предприятие "Софгркомбитус" като "специалист по всичко" – бояджия, строител, водопроводчик. В общежитието, където живее се запознава с Нели. Съквартирантът му Спиро също харесва момиче на име Нели. Двамата приятели смятат, че са влюбени в едно и също момиче и това води до редица недоразумения, а когато те са преодолени и Апостол получава мечтаната работа в София, се оказва, че неговата Нели е от Вълчидол, и той решава да замине с нея... - 100 години българско кино - игрален филм България, 1962г., режисьор Петър Василев-Милевин, в ролите. Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Гинка Станчева, Катя Чукова и др.

Мила от Марс

Опасно е да бягаш без посока и да попаднеш там, където всичко зависи от случайността. Спасението е в смелостта. Наградата е любовта! - 100 години българско кино игрален филм п