Филми

Снежни бебета

Филм. Каролин Куентин разказва стоплящ сърцето разказ за група бебета, родени в едни от най-суровите и студени места на Земята.

предстои 60:00

18.12.2023 / 09:30 Каролин Куентин разказва стоплящ сърцето разказ за група бебета, родени в едни от най-суровите и студени места на Земята. Следвайки спадовете и възходите на невероятно сладките, но все пак решителни, бебета на императорския пингвин, снежните маймуни, полярните мечки, полярните лисици, елените и видрите, филмът разкрива какво е необходимо, за да оцелееш през първата година от живота си в свят от сняг и лед, с малко помощ от семейството и приятелите.

предстои 1:05:00

17.12.2023 / 13:05 Каролин Куентин разказва стоплящ сърцето разказ за група бебета, родени в едни от най-суровите и студени места на Земята. Следвайки спадовете и възходите на невероятно сладките, но все пак решителни, бебета на императорския пингвин, снежните маймуни, полярните мечки, полярните лисици, елените и видрите, филмът разкрива какво е необходимо, за да оцелееш през първата година от живота си в свят от сняг и лед, с малко помощ от семейството и приятелите.

60:00

27.11.2023 / 11:25 2012, Великобритания, Документация. Каролин Куентин разказва стоплящ сърцето разказ за група бебета, родени в едни от най-суровите и студени места на Земята. Следвайки спадовете и възходите на невероятно сладките, но все пак решителни, бебета на императорския пингвин, снежните маймуни, полярните мечки, полярните лисици, елените и видрите, филмът разкрива какво е необходимо, за да оцелееш през първата година от живота си в свят от сняг и лед, с малко помощ от семейството и приятелите

1:05:00

17.11.2023 / 13:10 2012, Великобритания, Документация. Каролин Куентин разказва стоплящ сърцето разказ за група бебета, родени в едни от най-суровите и студени места на Земята. Следвайки спадовете и възходите на невероятно сладките, но все пак решителни, бебета на императорския пингвин, снежните маймуни, полярните мечки, полярните лисици, елените и видрите, филмът разкрива какво е необходимо, за да оцелееш през първата година от живота си в свят от сняг и лед, с малко помощ от семейството и приятелите