Имигранти

Филмът представя интригуващата история на различни по националност имигранти, които се стремят да придобият статус на легално пребиваващи в САЩ, като преминават през множество трудности и заплетени ситуации. "Имигранти" ще ви срещне с проблемите при преминаване на границата, множеството документни измами, злопотреби и търсене на убежище, в очакване на така мечтаната зелена карта. Проблемите с анти-терористичните служби и сблъсъкът на различните култури ще ви държат в напрежение и ще ви дадат представа за това какво е да се бориш за спокоен и по-добър живот, и на каква цена...

Атила

Атила, вождът на хуните, е мечтател, видял в своя народ повече, отколкото самият народ вижда в себе си. Докато хуните са доволни от това да нападат и плячкосват околните народи, Атила гледа отвъд – към възможностите за империя и нов световен ред. Римският генерал Флавий Етий въплъщава най-доброто и най-лошото от последните години на съществуване на Римската империя. Той се движи от една единствена цел: Рим трябва да продължи да управлява света. Два свята се сблъскват, заедно с двама мъже, въплътили ценностите и същността на тези светове.

Внедрени в час 2

Ченгетата под прикритие Шмит и Йенко се представят за студенти, за да хванат един неуловим наркодилър на територията на колежа.

Кейт и Леополд

Ексцентрична романтична комедия за една нестандартна двойка – херцог от 19-ти век (Хю Джакман) и съвременна жена (Мег Райън). Когато, пътувайки във времето, херцог Леополд се озовава от 1876 година в 2001 година в Ню Йорк, се оказва, че той има много да наваксва. Докато бизнес дамата Кейт го запознава с града и с живота в 21-ви век, двамата скоро разбират, че независимо от различията помежду им, са се влюбили.

Баща мечта

Майчинство

Майка на две деца подготвя празненство по случай шестия рожден ден на своята дъщеря. Само че тя няма никаква представа за трудностите, които ще трябва да превъзмогне, за да се справи със задачата.

Кутията

Какво би се случило, ако някой ви даде кутия с бутон, който би ви донесъл милиони долари с всяко натискане.... но едновременно с това отнема живота на някого, когото не познавате? Бихте ли го направили? И какви биха били последниците? Докато всеки от тях страда с личните си загуби и любови, те осъзнават, че за да могат да продължат нататък ще трябва да се откъснат от миналото си! И ако успеят, ще открият, че понякога "Любовта се случва" когато най-малко очакваш!

Без граници

Неочакваната диагноза „мозъчен тумор” принуждава тайния агент Винсънт Либерати да изостави забързания си начин живот и да се завърне в Марсилия, за да прекара повече време с дъщеря си Лола и бившата си съпруга Александра. В името на експериментално лечение, Винсънт се съгласява да се присъедини към Хидра – тайна организация, чиято цел е да ликвидира организираната престъпност на Френската ривиера. Освен всичко останало, Винсънт все още се бори с чувствата си към Александра и не спира да търси правилния подход към дъщеря си Лола. Всичко изглежда непосилно, но за Винсънт Либерати няма невъзможни неща.

Пазители на наследството

Филмът, създаден по действителен случай, разказва за най-големия лов на съкровища в историята. Действието се развива по време на Втората световна война, когато един необичаен отряд получава невъзможна мисия – да спаси откраднати от нацистите творби на изкуството и да ги върне на притежателите им. Със заповедите на Германската армия да унищожи абсолютно всичко, докато Райхът се разпада, какъв е шансът за успех на тези седем мъже – уредници на музеи и специалисти по история на изкуството? Те ще се надбягват с времето, за да предотвратят унищожението на хилядолетна култура и ще рискуват живота си, за да защитят най-големите постижения на човечеството.

Лудо сърце

Петкратно номинирания за "Оскар" Джеф Бриджис се превъплъщава в ролята на Отис "Лошия" Блейк. Кънтри певец, с прекалено цветущ живот – много женитби, много години на пътя и прекалено много пиене. От звезда в миналото, Блейк се е превърнал в преживяващ музикант, който пътува със старата си кола, отсяда в долнопробни мотели и се изхранва от еднократни изпълнения в крайпътни барове. По пътя си, Лошия среща Джийн (Маги Гиленхал), млада журналистка, която взима интервю от него и постепенно започва да открива истинския човек зад лицето на пропадналия музикант.

Краен квартал

Действието се развива в обикновен квартал, който се оказва, в крайна сметка, далеч не толкова обикновен. Един от типичните му обитатели – Рей Питърсън, най-после може да се наслади на дългоочаквана едноседмична отпуска. Той обаче не избира за целта някоя екзотична дестинация, не планира забавни пътешествия. Единственото, за което мечтае, е безметежна почивка в собствения му удобен дом. Съпругата му Карол го предупреждава, че има риск да се побърка от скука, но Рей отказва да я чуе. В крайна сметка, бездействието започва да му оказва влияние и за да се позабавлява, започва да шпионира съседите си – семейство Клопек, загадъчни особняци, наскоро преместили се в порутена къща от другата страна на улицата. Когато един ден кварталният мърморко внезапно изчезва, Рей и разни други ексцентрици от квартала започват да си съставят безумни теории относно странните и вероятно престъпни неща, които се случват в зловещия стар дом на семейство Клопек. За един кратък, светъл миг животът на Рей и приятелчетата му се осмисля в търсене на тайната, свързана с чудатото съседско семейство.

Джон Уик

След внезапната смърт на любимата си съпруга Джон Уик (Киану Рийвс) получава последен дар от нея – кучето Дейзи и бележка, съдържаща единствената молба – да не забравя как да обича. Траурът на Джон е прекъснат, когато автомобилът му Бос Мустанг от 1969 г. попада в полезрението на садистичния главорез Йосиф Тарасов (Алфи Алън). След като отказва да продаде колата си, Джон е посетен от Йосиф и момчетата му, които нахлуват в дома му, взимат ключовете за возилото и оставят собственика му в безсъзнание, а Дейзи – мъртъв. Без да съзнават, те просто са събудили един от най-свирепите убийци, раждали се някога. Търсенето на откраднатия автомобил отвежда Джон до непозната за туристите част на Ню Йорк, завладяна от свръхсекретна престъпна общност, в която навремето самият той е бил най-лошият от всички. След като научава, че нападателят му е единственият син на негов бивш приятел и "колега" – безскрупулния шеф на руската мафия Виго Тарасов (Майкъл Никвист), Джон насочва всичките си сили и умения в посока отмъщение. Когато се разчува, че легендарният убиец е по следите на сина му, Виго обявява щедра награда за онзи, който успее да го ликвидира. С истинска армия по петите си, Джон отново се превръща в безмилостната машина за убиване, всявала някога ужас в целия престъпен свят, и обявява открита война на Виго и армията му от наемници.

Механикът

Във филма "Механикът" Артър Бишъп (Джейсън Стейтъм) е високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ. Светът, в който живее е лишен от всякакви норми и морал, всяко погрешно движение може да коства живота му. Когато разбира, че поръчителите му предават един от "своите", Артър престъпва принципите си и прави немислимото – взима сина му за свой чирак и го научава на всичко което знае. Сега двамата ще трябва да се изправят срещу най-големия си враг.

Хвани и пусни

Съкровището

Никълъс Кейдж играе ролята на Бен Гейтс, потомък на археолози и търсачи на съкровища. Още от малък Бен се зарича да намери най-голямото и великолепно съкровище на света – събрано от различни цивилизации и пренесено в САЩ от масоните. Разбира се, това се оказва една тежка и предизвикателна задача. Дори може би неосъществима – както казва бащата на Бен (Джон Войт) – може би такова съкровище не съществува, може би една улика води към следващата и така до безкрай, само за да увлече и измами тези, които вярват в легендата. Но Бен никога няма да се откаже от мечтата си и така започва приключението...

Сейф

Люк Райт е бивше ченге, което изкарва прехраната си с незаконни боеве по MMA. Един ден той губи важен мач, с което си навлича гнева на руски мафиот, заложил на него. Като наказание цялото му семейство и близките му за убити, а Люк е обречен на постоянен живот на лутане, вина и ясното съзнание, че всеки, към когото се привърже, също ще бъде убит. Когато обаче става свидетел на това как 12-годишното китайско момиче Мей е преследвано от същите мафиоти, убили съпругата му, Люк решава да я защити. Така се оказва в центъра на война с високи залози. Мей не е обикновено момиче, а сираче и математически гений, принудена да работи за Триадите. В главата си тя пази важен код, до който искат да се доберат както китайската мафия, така и руските гангстери, и корумпирано крило на нюйоркската полиция.

Обичам те, Бет Купър

Денис Кувърман има доста предпоставки за добро академично развитие… Поне на хартия. Той е отличен ученик, съвестен млад човек…. И очевидно голям загубянк. Денис стига до завършването на гимназията, без да натрупа опит в основни училищни радости – например: да не спазва вечерния час, да руши имущество, да се напива, да се бие, да кара бързи коли и да се занимава с красиви жени (всъщност всякакви жени). Но един ден всичко това се променя, благодарение на изричането на четири думи – "Обичам те, Бет Купър".

Х-Мен: Първа Вълна

Преди Чарлс Ксавие (Джеймс МакАвой) и Ерик Леншър (Майкъл Фасбендер) да приемат имената Професор X и Магнето, те били двама мъже, които откривали силите си за първи път. Преди да станат заклети врагове, те били близки приятели, работещи заедно с други Мутанти, за да спрат най-голямата заплаха, позната на света. В процеса на работа, пукнатина се отворила между тях, с която започнала вечната война между Братството на Магнето и X-Мен на Професор Х.