Документални

Дилъри на време

В бъдеще, където хората спират да стареят на 25 години, единственият начин да останеш жив е да спечелиш, наемеш, откраднеш или наследиш повече време.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Специализирано за хора с увреден слух

няма описание

Планетата на маймуните

Годината е 2029. Мисиите на междузвездното разузнаване на станцията ОБЕРОН се изпълняват от шимпанзета-пилоти. В една от тези мисии, шимпанзето изгубва връзката и изчезва от радара. Безстрашният астронавт Лео Дейвидсън тръгва да го спасява, но след авария се приземява в джунглата на планета, която напомня Земята. За удивление на Лео, странната планета се обитава от говорещи маймуни и примитивни хора. Той попада в плен на маймуните, но успява да избяга и организира група бунтовници от хора и маймуни, защитаващи човешката кауза. Докато се опитват да установят контакт с Оберон, едно невероятно откритие променя всичко. Въоръжен с новата информация, Лео се изправя срещу тираничните маймуни. Резултатът… дръзко приключение, изпълнено с изумителна визуална пищност и великолепни актьорски изпълнения.

Бяла магия

Фреска от картината на живота в България през 20-те година на ХХ век. Многочислените герои действат според своето мислене. Далеч от цивилизацията, те живеят по законите на природата, водени от нейните тъмни и добри сили. В изпълненото с метафори и симфоли авторово изображение оживяват човешки добродетели и слабости – любов и омраза, грубост и нежност, благородство и низост.

Опасен съсед

Младото семейство Матсън става мишена на техен съсед, който не одобрява връзките между хора от различни раси. - Драма, трилър, САЩ, 2008 г., реж. Нийл Лабют, актьори: Самюъл Джаксън, Патрик Уилсън, Кери Уошингтън

Дилъри на време

В бъдеще, където хората спират да стареят на 25 години, единственият начин да останеш жив е да спечелиш, наемеш, откраднеш или наследиш повече време. - фантастика, трилър, САЩ 2011 г., с уч. на Джъстин Тимбърлейк, Аманда Сайфред, Силиън Мърфи, Оливия Уайлд