Филми

Маймуни през зимата

Три истории, разделени във времето с по 20 години, три разказа – три лица на едно и също нещо... През 60-те циганчето Дона потъва в приказния свят, който търси в мъжете. Но те й оставят само извънбрачни деца.. През 80-те Лукреция трябва да се бори за любовта на мъж, който е французин... През 2001 г Тана има щастлив брак. Но представата й за истинско щастие е да има дете, което Лазар не може да й даде.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Ничия земя

"Ничия земя" не е стандартно предаване, а разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си, защото институциите отдавна са им обърнали гръб. Всеки епизод ще разказва две различни истории – една по-забавна и друга – по-сериозна и разтърсваща. - предаване

Цветя през зимата

Непознат мъж успява да спре петдесетгодишната Ела да извърши самоубийство. След тази случка Ела осъзнава, че трябва да започне всичко отначало. Тя напуска дома си и съпруга си, който й изневерява непрекъснато, твърдо решена да осъществи голямата си мечта – да заживее край морето. - романтичен филм с уч. на Мириам Агишева, Дитрих Адам, Даниел Роснер и др.

Земята в 1 000 години

филм

Земята: Ново начало

След принудително приземяване младежът Китай Рейдж (Джейдън Смит) и неговият баща Сайфър (Уил Смит) се озовават на Земята хиляда години след катастрофалните събития, принудили човечеството да я напусне. Легендарният Сайфър е смъртоносно ранен и Китай сам трябва да тръгне на опасно пътешествие в търсене на помощ, Той ще трябва да се справи съвсем сам с непроходимия терен, еволюиралите животински видове, които сега властват, и безпощадното извънземно същество, избягало при катастрофата. Въпреки сложните отношения между баща и син, ще трябва да се научат да работят заедно и да се доверяват един на друг, за да могат да се завърнат у дома. - екшън-фантастика с уч. на Уил Смит, Джейдън Смит, Зоуи Кравиц, Софи Оконедо, Линкълн Люис, Крис Гиър, Дейвид Денман, Изабела Фурман и др. п

Маймуни през зимата

Три истории, разделени във времето с по 20 години, три разказа – три лица на едно и също нещо... През 60-те циганчето Дона потъва в приказния свят, който търси в мъжете. Но те й оставят само извънбрачни деца.. През 80-те Лукреция трябва да се бори за любовта на мъж, който е французин... През 2001 г Тана има щастлив брак. Но представата й за истинско щастие е да има дете, което Лазар не може да й даде. - игрален филм - България, Германия, 2006 г., режисьор Милена Андонова, в ролите: Диана Добрева, Бонка Илиева-Бони, Ангелина Славова, Сава Лолов и др.