Спорт

Волейбол

Волейболът е вид колективна спортна игра с топка, по време на която два отбора се състезават на специална площадка, разделена с мрежа, като насочват топката в полето на противника така, че тя да падне на земята или противникът да допусне грешка. При това за организация на атака са допустими само три удара на топката.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Шампионска лига по волейбол

жени : Марица - Динамо Москва

Арена волейбол

Спортно предаване на БНТ.

Плажен волейбол

Плажен волейбол

Волейбол

Волейболът е вид колективна спортна игра с топка, по време на която два отбора се състезават на специална площадка, разделена с мрежа, като насочват топката в полето на противника така, че тя да падне на земята или противникът да допусне грешка. При това за организация на атака са допустими само три удара на топката. - жени : Унгария - България, финална среща от Eвропейската златна лига CEV - пряко предаване от Будапеща

Волейбол

Волейболът е вид колективна спортна игра с топка, по време на която два отбора се състезават на специална площадка, разделена с мрежа, като насочват топката в полето на противника така, че тя да падне на земята или противникът да допусне грешка. При това за организация на атака са допустими само три удара на топката. - Франция България - финал на европейското първенство за юноши до 17 г.