Филми

Размяна на телата

След един проблемен ден в гиназията Джак и Ели попадат в лекарския кабинет. Двамата смятат, че животът им е труден и заявяват, че биха се справили по-добре ако са на мястото на другия. Едно съобщение по мобилния телефон, изпратено едновременно, изпълнява желанието им. Ели попада в тялото на Джак, а той в нейното. Проблемът е, че и двамата ги очакват важни състезания – съответно за място в хокейния отбор и този по художествена гимнастика. Ще успеят ли навреме да се върнат в собствените тела преди промяната да се запази завинаги?

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Размяната

Мич и Дейв са неразделни приятели, които са израснали заедно, но докато годините минават покрай тях, те малко по малко се отдалечават един от друг. Докато Дейв е свръх зает адвокат, съпруг и баща на три деца, Мич е останал ерген и никога не се е захващал с нещо, което да му харесва. Според Мич, Дейв има всичко необходимо: прекрасна съпруга, деца, които го обожават и високоплатена работа в престижна юридическа фирма. А според Дейв, да живее живота на Мич – лишен от стрес, без задължения и последствия от тях, би било една сбъдната мечта. След една пиянска нощ желанията на Мич и Дейв стават реалност и те се събуждат с разменени тела, което ужасява и двамата. Независимо, че се освобождават от рутинните си задължения, момчетата скоро откриват, че животът на всеки един от тях не е толкова розов, колкото им се е струвало преди. - п. от 06.01.

Размяна на телата

След един проблемен ден в гиназията Джак и Ели попадат в лекарския кабинет. Двамата смятат, че животът им е труден и заявяват, че биха се справили по-добре ако са на мястото на другия. Едно съобщение по мобилния телефон, изпратено едновременно, изпълнява желанието им. Ели попада в тялото на Джак, а той в нейното. Проблемът е, че и двамата ги очакват важни състезания – съответно за място в хокейния отбор и този по художествена гимнастика. Ще успеят ли навреме да се върнат в собствените тела преди промяната да се запази завинаги? - комедия с уч. на Пейтън Лист, Джейкъб Бертран, Клер Ранкин, Дарън Роуз и др. п