Детски

Делтата на Стъклената река

Документален филм за игралния филм "Стъклената река".

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Стъклената река

След смъртта на баща си младата французойка Елен Тибо пристига в България, в село Градище. Тук се губят следите на загадъчния основател на тяхната фамилия и знаменит катар-богомил, Робер Бугр. От него е останал само един пергаментов лист, изписан с неразбираеми знаци и букви-рисунки. Елен трябва да разкрие какво послание съдържат те към потомците му и към света. В своето търсене младата жена се запознава с отец Петър и с авантюриста Виктор, който отдавна търси ръкописа на "Тайната книга на богомилите". Отношенията в този триъгълник ще промени всеки от героите, но и завинаги ще им напомня, че човекът и човешкият живот стоят над всичко.

Дивата река

Гейл и семейството й пътуват с лодка към дома. По пътя се натъкват на двама мъже, които не са тези, за които се представят. - п

Край реката

"Край реката" е находчив психологически трилър. В центъра му се намира Кейт Мейсън, антроположка, навлязла в 30-те, която задълбочено изследва тайните на семейството си за да разбере истината, която стои зад изчезването на майка й отпреди 30 години.

Коста Рика - Резерват

документална поредица - документален филм

Делтата на Стъклената река

Документален филм за игралния филм "Стъклената река".