Сериали

Връзки

Сюжетът на сериала ще подгрее летните страсти с актуалните за съвремието ни въпроси за отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисъла и безсмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор."Връзки" е градска комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове. Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга – известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

Няма намерени епизодиПодобни предавания


Откраднат живот: Кръвни връзки

Сериалът, докоснал сърцата на милиони зрители, ще постави финал на една вълнуваща история. "Финалът на "Откраднат живот" е един много специален и носталгичен момент за всички нас. Ще затворим последната страница за "Св. Анастасия" в приствието на най-важния герой – зрителят, който ни вдъхновява през всички тези години.

Бурни връзки

Париж, 1895г. Пиер е парижки бонвиван, поет и писател. Двамата с неговия приятел Анри дьо Рение се влюбват лудо в най-голямата дъщеря на ментора си Хосе-Мария де Ередия. Въпреки че е влюбена в Пиер, Мари се омъжва за Анри, защото той плаща дълговете на баща й и му помага да го назначат в библиотеката на Арсенала. Пиер е разочарован и заминава за Алжир, откъдето се връща след няколко години с алжирска любовница – Зохра, която споделя с приятелите си. При завръщането си в Париж той се среща с Мари, която му признава любовта си и му става любовница. Те се срещат зад гърба на Анри, който случайно вижда еротични снимки. След драматични раздели и събирания, раждането на малкия Пиер и сватбата на Луиз, по-малката сестра на Мари за Пиер, двамата стават едни от най-четените писатели в Париж по онова време…