Филми

Девет живота любов

Мерили вярва в любовта и дори знае кога точно ще срещне своя любим. В същото време Закари , симпатичен пожарникар, е убеден, че никога няма да се влюби. Съдбата обаче ги среща и общата им любов към животните, както и един куп случайни събития, успяват да ги сближат.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Девет живота

Дийн Кейдж е бивш детектив от специалните сили, който се оказва в конфликт с правителството, на което преди е служил, когато е отвлечен от агенти на разузнаването. Те са го объркали с друг ветеран от специалните сили... За да държат под око заподозрения агент, хората от разузнаването дават на Кейдж специално контролиращо мозъка халюциногенно вещество, което им позволява да внедряват образи в мозъка му по тяхно желание. Сега Кейдж трябва да отсее реалното от миража в света около него, докато заедно с това се бори да докаже истинската си самоличност. - екшън Аруба, САЩ, 2004, режисьор Дейвид Карсън, в ролите: Уесли Снайпс, Адеуале Акиной Агбадже, Джаклин Обрадорс, Стюарт Уилсън, Райчо Василев, Велизар Бинев, Асен Блатечки и др.

Девет живота любов

Мерили вярва в любовта и дори знае кога точно ще срещне своя любим. В същото време Закари , симпатичен пожарникар, е убеден, че никога няма да се влюби. Съдбата обаче ги среща и общата им любов към животните, както и един куп случайни събития, успяват да ги сближат. - 2014, тв филм с уч. на Брендън Рут, Грегъри Харисън, Челси Хобс, Кимбърли Състад и др.