Препоръчано от екипа на BGTime.TV

Любовта е странно нещо

След близо четиридесет години съвместен живот, Бен (Литгоу) и Джордж (Молина) най-накрая сключват брак. Скоро след това обаче, Джон е уволнен. Двамата биват принудени да продадат своя апартамент и заживяват разделени...

Джули и Джулия

няма описание

Майкъл Клейтън

45-годишният Майкъл Клейтън (Джордж Клуни) е пристрастен към комара разведен адвокат, със син, за когото рядко има време. Справянето му с всяка ситуация го поставя в позицията на специален съветник в сянка на голяма адвокатска фирма, който денонощно е на разположение да събира парчетата и да преодолява кризите и "белите" на клиентите. Един ден обаче се оказва, че трябва да "почисти" след свой приятел и колега – Артър (Том Уилкинсън), един от най-важните адвокати на фирмата, който е превъртял в разгара на делото с 468 жертви... Нещата, разбира се, съвсем не са такива, каквито изглеждат, но Майкъл се убеждава в това, след като някой взривява колата му...

Тетрадката

Като тийнейджъри, между Али (Рейчъл Макадамс) и Ноа (Райън Гослинг) започва вихрено ухажване, което скоро преминава в нежна интимност. Младата двойка бързо е раздалена от богатите родители на Али, които настояват, че Ноа не е подходящ за нея. Минават няколко години и когато се срещат пак, страстта им отново избухва, като принуждава Али да избира между зова на сърцето и повелите на класата си.Тази красива приказка има особено значение за по-стар господин (Джеймс Гарнър), който постоянно чете вечната любовна история на възрастната жена (Джина Роуландс) до него. Базиран на литературния бестселър на Николас Старк, "Тетрадката" едновременно ще стопли и разтърси сърцето ви и ще ви заплени със съкрушителната си емоционална сила.

Искри на изобретателност

Документална поредица на БиБиСи. - с. 8, еп. 1

Запознайте се със семейство Тръмп

Това е забележителен документален филм за историята на известното семейство Тръмп. Една история за необичайния, но успешен път от имигрантството до Овалния кабинет в Белия дом. Разкриват се биографични факти за новия президент на САЩ, за произхода му, за средата, в която е израсъл. Във филма са включени архивни кадри и личности, свързани с живота на Доналд Тръмп, както и самият той.

Ой, къде изчезна Ной

няма описание

Елегия

"Елегия" разказва за страстната връзка между известен професор и млада жена, чиято красота едновременно го очарова и дестабилизира. Тяхната интимност ги променя повече отколкото и двамата са си представяли. Сексуалната им състезание се превръща в любовна история – топла, остроумна и еротична. "Елегия" е за силата на красотата, която заслепява, издава и преобразява.

Ловци на духове 2

Те отново са тук – четири години след паметното приключение бившите ловци на духове са под възбрана и дейността им е сведена до евтини телевизионни изяви (Бил Мъри в ролята на доктор Питър Венкман) и участия в детски рождени дни (Станц и Спенглър – Дан Акройд и Харолд Реймис). Дана Барет (Сигърни Уивър), която е скъсала с Венкман, е родила дете от друг мъж, но вече е успяла да се разведе. Именно заради осеммесечния Оскар, чиято бебешка количка мистериозно се движи сама, Дана е отчаяна и принудена да потърси помощ. Тя с ужас ще открие, че свръхестествените сили отново са нахлули в живота й. Е, на кого ще се обади?

Браво, момчето ми

няма описание

Любезните пичове

"Любезните пичове" е филм, изпълнен с напрежение, неочаквани обратни, но и много настроение. Холанд Марч (Райън Гослинг) и Джаксън Хийли (Ръсел Кроу) работят заедно по разрешаване на случай с изчезнало момиче и мъртва порно звезда. По време на разследването двамата разкриват шокиращи факти и улики, водещи към най-високите етажи на властта.

Концерт на Графа в зала

Арена Армеец" 2017

Секретен отряд

Експериментите по телепатия и ясновидство от реалния живот вдъхновяват спиращия дъха екшън "Секретен отряд", чието действие се развива в смъртоносния свят на хората с паранормални способности, където уменията да се местят обекти със съзнанието и да се вижда в бъдещето, да се създават нови реалности и да се убива жертвата без дори да е докосната, превръщат човека в смъртоносно оръжие... или в мишена. Ник Гант (Крис Еванс "Фантастичната четворка") – телекинетик от второ поколение може да мести обекти в пространството: от зарове през оръжия до хора. Каси Холмс (Дакота Фанинг "Война на световете") – тийнейджърка с таланта да вижда и променя бъдещето. Кира (Камила Бел), която притежава най-опасните телепатични сили – способността да влияе на действията на другите, като влиза в съзнанието им. Те тримата ще трябва да се изправят срещу могъща секретна агенция в битка, която могат да спечелят, само ако успеят да променят бъдещето. Не пропускайте най-главозамайващите специални ефекти и динамични обрати в експлозивния екшън "Секретен отряд".

Цезар трябва да умре

В затвора "Ребибия" задържани с тежки присъди получават роли в шекспировата трагедия "Юлий Цезар". Още по време на репетициите те заживяват със съдбата на своите герои и това оказва влияние върху собствените им представи за живота. Изкуството прониква в закоравелите им души и измислените сюжети пренареждат реалните.

Круиз към щастието: Замбия

Даниел и Мари подготвят нови двойки за бъдещ семеен живот. Този път целта е Южна Африка.

Викинги

Ирландско-канадската продукция е дело на Майкъл Хърст, който доказва пристрастието си към историческите сюжети със саги като "Тюдорите" и "Елизабет". "Викингите" представя легендарните приключения на Рагнар Лодброк, заслужил славата си на безстрашен воин в скандинавската митология. Рагнар въплъщава героичната преданост към боговете, а според легендите той е пряк потомък на Один – бога на войната и воините. Майкъл Хърст представя "Викингите" като сага на поколенията. В центъра на сюжета е не само Рагнар, но и семейството и близките му, които съпреживяват героичните битки, преди той да стане крал на викингските племена. "Рагнар сега е част от историята, част от нашата история", казва Хърст за героя, чиято роля е поверена на Травис Фимел. "Не се страхувах героят му да умре, но исках смъртта му да се запомни", загатва той. В изпълнения с екшън и драма сериал в главните роли зрителите ще видят още Густаф Скарсгаард, Катрин Уиник, Клайв Станден, а режисьори са Кен Джироти и Киран Донели. Колко битки предстоят за Рагнар, преди да стане крал? И готов ли е той да следва пътя на истинските мъже към боговете?

Трансформърс: Ера на изтребление

В четвъртата част на поредицата група учени и бизнесмени се опитват да разкрият тайните на роботите-трансформъри, надявайки се да ускорят подема на компютърните технологии. Хората и роботите влизат в кулминационна битка – битката на доброто и злото.

Хари Потър и Даровете на Смъртта част 1

няма описание

Господин Никой

Филмът разказва за съдбата на 118-годишния мъж, който се представя като Немо Никой. Той е последният смъртен на земята, след като целият човешки род постига безсмъртие. Немо води нормален живот със съпругата си и трите си деца, докато Вселената не му поднася изненада. Той се озовава в бъдещето през 2092 година. Героят разказва историята си на своя психиатър и на един журналист. Немо не помни миналото си и чрез хипноза се опитват да възкресят спомените му. Сюжетът е нелинеен и някои събития са само потенциални. Той разказва за любовта си към трите жени в живота си, за развода на родителите си и последвалите трудности в трите най-важни момента на 9, 16 и 34 години.

Войни, любов и пица

В тази съвременна екранизация на Ромео и Жулиета действието се развива във Верона, Ню Джързи. След като завършва колеж Джина Престолани се завръща вкъщи, за да разбере, че нищо не се е променило. Баща й Сал храни същите стари надежди, че тя ще се омъжи за съученика си Карло, а фамилиите Монтебло и Престолани все още воюват помежду си. Междувременно Джина се е променила и няма никакво намерение да се събира с Карло, нито пък да работи в семейната пицария. В подобна ситуация е и синът на фамилия Монтебло – Джоу. Всичко изглежда загубено до момента, в който Джоу и Джина се влюбват един в друг. За известно време те са щастливи, но скоро разбират, че не могат да бъдат заедно заради вековната вражда между семействата им...

Транс

Саймън (Джеймс Макавой), търговец на произведения на изкуството, се съюзява с престъпна банда, за да открадне картина на стойност милиони долари. Но когато е ударен по главата по време на обира, той се събужда и разбира, че няма спомен за мястото, където е скрил картината. След като физическите заплахи и изтезания не дават никакъв резултат, лидерът на бандата (Венсан Касел) наема хипнотерапевт (Росарио Доусън), който да се порови в най-потайните кътчета на съзнанието на Саймън. Докато тя копае все по-дълбоко в повреденото му подсъзнание, залозите се вдигат толкова високо, че границите между желание, реалност и хипнотично внушение започват да се замъгляват и изчезват.

Брекзит битката за Британия

няма описание

Годишни музикални награди на БГ Радио 2017

няма описание

Смъртоносно влияние

Огромен астероид ще се сблъска със Земята до дни. Но ние сме подготвени. Учените са започнали са строят пещери под земята, за да предотвратят унищожението на човечеството. Произволно са избрани 800 хиляди души и 200 хиляди учени и лекари, които да останат в пещерите и да оцелеят след "Смъртоносното влияние".