Филми

Агент и 1 2

екшън, комедия САЩ, 2016, режисьор Роусън Търбър, в ролите: Кевин Харт, Дуейн Джонсън, Ерън Пол, Ейми Райън, Кумейл Нанджиани и др.

Няма намерени епизодиПодобни предавания


Агент полуинтелигент

Въпреки че е глуповат английски футболен хулиган, Карл "Ноби" Бучър има всичко, за което може да си мечтае един мъж от Гримсби, включително куп деца и красива приятелка. Но едно му липсва: по-малкият му брат Себастиан. Двамата са разделени като деца и Ноби прекарва 28 години в опити да открие брат си. Когато най-накрая се събират, Ноби разбира, че Себастиан е обвинен несправедливо убиец от МИ6, който се укрива, след като току-що е разобличил планове за глобална терористична атака. За да предотврати задаващата се катастрофа, Себастиан осъзнава, че ще се нуждае от помощта на своя по-голям брат-идиот.

Агент XXL 3: Еволюция

2011 с уч. на Мартин Лорънс, Брандън Джаксън, Джeсика Лукас и др.

Анаклето, тайният агент

екшън, трилър, комедия Испания, 2015г., режисьор Хавиер Руис Калдера, в ролите: Иманол Араис, Куим Гутиерес, Берто Ромеро, Александра Хименес и др. 14

Агент XXL 2

Том Фулър е компютърен гений, разследван от ФБР по подозрение, че е "мозъкът" зад опасен нелегален софтуер, който ще позволи на терористи и престъпници да проникнат в засекретени данни от разузнаването. Бюрото търси начин да влезе в дома на Фулър, за да разбере какво точно върши, когато изниква златна възможност – Фулър и съпругата му пускат обява за нова бавачка за трите им деца. И Малкълм Търнър за пореден път ще "смени пола си" в името на националната сигурност и ще се превъплъти в енергичната 70-годишна Хати Мей Пиърс...

Агент в оставка

Суперкуче-полицай, което се укрива от мафията. Шантав пощальон, който никога не е срещал куче, с което да не може да се справи. Когато пощальонът, увлечен по красивата си съседка, предлага да наглежда синчето й Джеймс… всичко се обърква и неговите "кучешки" способности са подложени на сериозно изпитание. Кучето Спот бързо се сприятелява с Джеймс и запраща нашия пощальон – любител на кучета, на едно дърво. Междувременно Спот се изплъзва на мафията и невероятните щуротии продължават.