Филми

Съдилището

"Съдилището" подобно на своя предшественик "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" се появява, за да разкаже една от многото човешки истории, които режисьорът чува в своите пътувания из България и по-специално в Родопите. Сложните отношения между баща и син, цената на оцеляването и пътят от греха към опрощението – всички те са обединени от скала, наречена Съдилището. Филмът е заснет на уникални места по върховете на планината.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Съдилището

"Съдилището" подобно на своя предшественик "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" се появява, за да разкаже една от многото човешки истории, които режисьорът чува в своите пътувания из България и по-специално в Родопите. Сложните отношения между баща и син, цената на оцеляването и пътят от греха към опрощението – всички те са обединени от скала, наречена Съдилището. Филмът е заснет на уникални места по върховете на планината. - драма България, Германия, Македония, Хърватска, 2014г., режисьор Стефан Командарев, в ролите: Асен Блатечки, Мики Манойлович, Ованес Торосян, Ина Николова, Васил Василев-Зуека, Параскева Джукелова, Христо Мутафчиев и др.

Съдилището - копродукция, 2013г., режисьор Стефан Командарев, в ролите: Асен Блатечки, Мики Манойлович, Ованес Торосян, Ина Николова, Васил Василев-Зуека и др. 23.50

Футбол" Ливърпул - Севиля - финал на турнира

Съдилището

"Съдилището" подобно на своя предшественик "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" се появява, за да разкаже една от многото човешки истории, които режисьорът чува в своите пътувания из България и по-специално в Родопите. Сложните отношения между баща и син, цената на оцеляването и пътят от греха към опрощението – всички те са обединени от скала, наречена Съдилището. Филмът е заснет на уникални места по върховете на планината. - игрален филм - 2013 г., режисьор Стефан Командарев, в ролите: Асен Блатечки, Мики Манойлович, Ованес Торосян, Ина Николова, Васил Василев-Зуека и др.