Документални

Разкрития за Китай

От небостъргачите на Шанхай до планинските върхове на Последната Шангри-Ла, изследваме спиращия дъха пейзаж на тази невероятна страна и се свързваме с хората, които вдъхват ежедневно на Китай аромат, страст и благоденствие.

предстои 54:00

19.04.2024 / 04:56 Китай се движи на две скорости, превозвайки милиони пътници всеки ден. Младият водач на един от най-бързите влакове в света и двама опитни пилоти от една от най-големите авиокомпании в света виждат ефекта на модернизацията и глобализацията върху своите пътувания. Междувременно, в центъра на Шанхай тече развлекателна революция младите избират велосипеди и скейтбордове вместо автомобили.

предстои 59:00

18.04.2024 / 04:51 От небостъргачите на Шанхай до планинските върхове на Последната Шангри-Ла, изследваме спиращия дъха пейзаж на тази невероятна страна и се свързваме с хората, които вдъхват ежедневно на Китай аромат, страст и благоденствие.

60:00

14.04.2024 / 23:00 Модният дизайнер Жи Ченг е показвала творенията си на модната седмица в Лондон, и също като стилистката А Жи започва да предизвиква монопола на западните марки в Китай. Новите нива на доходи за харчене означават, че портфейлите на богатия елит помагат за финансирането на зараждащата се модна сцена и създават пазар за луксозни стоки за опитния бизнесмен Фелисити Фенг. Имигранти от цял свят се опитват да се установят в процъфтяващия град, но ще могат ли да се справят с бясната му скорост

60:00

13.04.2024 / 18:00 Въпреки постоянната заплаха от глобализация, някои обичани стари традиции, като съчуанските ястия, все още са устои на китайската култура. Но докато някои традиции процъфтяват, други имат сериозни проблеми. Рядък поглед към енигмата Тибет показва култура на кръстопът. Дори култовите панди биха изчезнали, ако не е агресивната програма за разплод. Имат ли шанс старите традиции срещу скоростта и силата на новия свят

1:05:00

12.04.2024 / 17:55 Двама братя от провинциален Китай изучават изкуството кунг-фу, с надеждата да подобрят живота си, колкото и да е минимално. Междувременно, богати хлапета в града биват записвани в частни англоезични училища, за да подобрят шансовете си да учат в чужбина. А любимият филантроп на Китай Чен Гуанг Бяо споделя своята история за забогатяване, доказвайки, че шансовете могат да бъдат превъзмогнати. Провинциалните деца на Китай може още да мечтаят на дребно, но за младия елит, купонясващ в барове по покривите, животът е сладък.

60:00

11.04.2024 / 17:50 Прочутият китайски изпълнител на ерху Жао Лей оставя своя отпечатък върху класическата китайска музика, експериментирайки чрез музикален фюжън между Изтока и Запада. С по-висока нота, в центъра на Шанхай клуб Юинтан отваря врати за любителите на съвременна музика. В духовния дом на модерни ритми в Шанхай Юинтан са започнали кариерите на бандата Лилит и прогресив метъл групата Матлотус, но съвременната модерна сцена все още не се е отърсила от забраната на рокендрола по време на Културната революция. Бъдете с тях, докато се борят да станат рок звездите на утрешния ден.

60:00

10.04.2024 / 17:50 Модният дизайнер Жи Ченг е показвала творенията си на модната седмица в Лондон, и също като стилистката А Жи започва да предизвиква монопола на западните марки в Китай. Новите нива на доходи за харчене означават, че портфейлите на богатия елит помагат за финансирането на зараждащата се модна сцена и създават пазар за луксозни стоки за опитния бизнесмен Фелисити Фенг. Имигранти от цял свят се опитват да се установят в процъфтяващия град, но ще могат ли да се справят с бясната му скорост

54:00

09.04.2024 / 18:01 Китай се движи на две скорости, превозвайки милиони пътници всеки ден. Младият водач на един от най-бързите влакове в света и двама опитни пилоти от една от най-големите авиокомпании в света виждат ефекта на модернизацията и глобализацията върху своите пътувания. Междувременно, в центъра на Шанхай тече развлекателна революция младите избират велосипеди и скейтбордове вместо автомобили.

60:00

08.04.2024 / 18:05 От небостъргачите на Шанхай до планинските върхове на Последната Шангри-Ла, изследваме спиращия дъха пейзаж на тази невероятна страна и се свързваме с хората, които вдъхват ежедневно на Китай аромат, страст и благоденствие.

60:00

08.04.2024 / 00:00 Китай се движи на две скорости, превозвайки милиони пътници всеки ден. Младият водач на един от най-бързите влакове в света и двама опитни пилоти от една от най-големите авиокомпании в света виждат ефекта на модернизацията и глобализацията върху своите пътувания. Междувременно, в центъра на Шанхай тече развлекателна революция младите избират велосипеди и скейтбордове вместо автомобили.

60:00

07.04.2024 / 09:00 Двама братя от провинциален Китай изучават изкуството кунг-фу, с надеждата да подобрят живота си, колкото и да е минимално. Междувременно, богати хлапета в града биват записвани в частни англоезични училища, за да подобрят шансовете си да учат в чужбина. А любимият филантроп на Китай Чен Гуанг Бяо споделя своята история за забогатяване, доказвайки, че шансовете могат да бъдат превъзмогнати. Провинциалните деца на Китай може още да мечтаят на дребно, но за младия елит, купонясващ в барове по покривите, животът е сладък.

60:00

06.04.2024 / 09:00 Прочутият китайски изпълнител на ерху Жао Лей оставя своя отпечатък върху класическата китайска музика, експериментирайки чрез музикален фюжън между Изтока и Запада. С по-висока нота, в центъра на Шанхай клуб Юинтан отваря врати за любителите на съвременна музика. В духовния дом на модерни ритми в Шанхай Юинтан са започнали кариерите на бандата Лилит и прогресив метъл групата Матлотус, но съвременната модерна сцена все още не се е отърсила от забраната на рокендрола по време на Културната революция. Бъдете с тях, докато се борят да станат рок звездите на утрешния ден.

60:00

05.04.2024 / 09:00 Модният дизайнер Жи Ченг е показвала творенията си на модната седмица в Лондон, и също като стилистката А Жи започва да предизвиква монопола на западните марки в Китай. Новите нива на доходи за харчене означават, че портфейлите на богатия елит помагат за финансирането на зараждащата се модна сцена и създават пазар за луксозни стоки за опитния бизнесмен Фелисити Фенг. Имигранти от цял свят се опитват да се установят в процъфтяващия град, но ще могат ли да се справят с бясната му скорост

55:00

02.04.2024 / 09:55 Китай се движи на две скорости, превозвайки милиони пътници всеки ден. Младият водач на един от най-бързите влакове в света и двама опитни пилоти от една от най-големите авиокомпании в света виждат ефекта на модернизацията и глобализацията върху своите пътувания. Междувременно, в центъра на Шанхай тече развлекателна революция младите избират велосипеди и скейтбордове вместо автомобили.

60:00

29.03.2024 / 21:00 Двама братя от провинциален Китай изучават изкуството кунг-фу, с надеждата да подобрят живота си, колкото и да е минимално. Междувременно, богати хлапета в града биват записвани в частни англоезични училища, за да подобрят шансовете си да учат в чужбина. А любимият филантроп на Китай Чен Гуанг Бяо споделя своята история за забогатяване, доказвайки, че шансовете могат да бъдат превъзмогнати. Провинциалните деца на Китай може още да мечтаят на дребно, но за младия елит, купонясващ в барове по покривите, животът е сладък.

60:00

29.03.2024 / 10:00 Двама братя от провинциален Китай изучават изкуството кунг-фу, с надеждата да подобрят живота си, колкото и да е минимално. Междувременно, богати хлапета в града биват записвани в частни англоезични училища, за да подобрят шансовете си да учат в чужбина. А любимият филантроп на Китай Чен Гуанг Бяо споделя своята история за забогатяване, доказвайки, че шансовете могат да бъдат превъзмогнати. Провинциалните деца на Китай може още да мечтаят на дребно, но за младия елит, купонясващ в барове по покривите, животът е сладък.

60:00

28.03.2024 / 10:00 Прочутият китайски изпълнител на ерху Жао Лей оставя своя отпечатък върху класическата китайска музика, експериментирайки чрез музикален фюжън между Изтока и Запада. С по-висока нота, в центъра на Шанхай клуб Юинтан отваря врати за любителите на съвременна музика. В духовния дом на модерни ритми в Шанхай Юинтан са започнали кариерите на бандата Лилит и прогресив метъл групата Матлотус, но съвременната модерна сцена все още не се е отърсила от забраната на рокендрола по време на Културната революция. Бъдете с тях, докато се борят да станат рок звездите на утрешния ден.

60:00

27.03.2024 / 10:00 Модният дизайнер Жи Ченг е показвала творенията си на модната седмица в Лондон, и също като стилистката А Жи започва да предизвиква монопола на западните марки в Китай. Новите нива на доходи за харчене означават, че портфейлите на богатия елит помагат за финансирането на зараждащата се модна сцена и създават пазар за луксозни стоки за опитния бизнесмен Фелисити Фенг. Имигранти от цял свят се опитват да се установят в процъфтяващия град, но ще могат ли да се справят с бясната му скорост

60:00

26.03.2024 / 10:00 Китай се движи на две скорости, превозвайки милиони пътници всеки ден. Младият водач на един от най-бързите влакове в света и двама опитни пилоти от една от най-големите авиокомпании в света виждат ефекта на модернизацията и глобализацията върху своите пътувания. Междувременно, в центъра на Шанхай тече развлекателна революция младите избират велосипеди и скейтбордове вместо автомобили.

60:00

25.03.2024 / 10:00 От небостъргачите на Шанхай до планинските върхове на Последната Шангри-Ла, изследваме спиращия дъха пейзаж на тази невероятна страна и се свързваме с хората, които вдъхват ежедневно на Китай аромат, страст и благоденствие.

60:00

23.03.2024 / 23:00 Китай се движи на две скорости, превозвайки милиони пътници всеки ден. Младият водач на един от най-бързите влакове в света и двама опитни пилоти от една от най-големите авиокомпании в света виждат ефекта на модернизацията и глобализацията върху своите пътувания. Междувременно, в центъра на Шанхай тече развлекателна революция младите избират велосипеди и скейтбордове вместо автомобили.

60:00

23.03.2024 / 21:00 Прочутият китайски изпълнител на ерху Жао Лей оставя своя отпечатък върху класическата китайска музика, експериментирайки чрез музикален фюжън между Изтока и Запада. С по-висока нота, в центъра на Шанхай клуб Юинтан отваря врати за любителите на съвременна музика. В духовния дом на модерни ритми в Шанхай Юинтан са започнали кариерите на бандата Лилит и прогресив метъл групата Матлотус, но съвременната модерна сцена все още не се е отърсила от забраната на рокендрола по време на Културната революция. Бъдете с тях, докато се борят да станат рок звездите на утрешния ден.

60:00

23.03.2024 / 03:00 Двама братя от провинциален Китай изучават изкуството кунг-фу, с надеждата да подобрят живота си, колкото и да е минимално. Междувременно, богати хлапета в града биват записвани в частни англоезични училища, за да подобрят шансовете си да учат в чужбина. А любимият филантроп на Китай Чен Гуанг Бяо споделя своята история за забогатяване, доказвайки, че шансовете могат да бъдат превъзмогнати. Провинциалните деца на Китай може още да мечтаят на дребно, но за младия елит, купонясващ в барове по покривите, животът е сладък.

60:00

22.03.2024 / 03:00 Прочутият китайски изпълнител на ерху Жао Лей оставя своя отпечатък върху класическата китайска музика, експериментирайки чрез музикален фюжън между Изтока и Запада. С по-висока нота, в центъра на Шанхай клуб Юинтан отваря врати за любителите на съвременна музика. В духовния дом на модерни ритми в Шанхай Юинтан са започнали кариерите на бандата Лилит и прогресив метъл групата Матлотус, но съвременната модерна сцена все още не се е отърсила от забраната на рокендрола по време на Културната революция. Бъдете с тях, докато се борят да станат рок звездите на утрешния ден.

1:05:00

21.03.2024 / 03:00 Модният дизайнер Жи Ченг е показвала творенията си на модната седмица в Лондон, и също като стилистката А Жи започва да предизвиква монопола на западните марки в Китай. Новите нива на доходи за харчене означават, че портфейлите на богатия елит помагат за финансирането на зараждащата се модна сцена и създават пазар за луксозни стоки за опитния бизнесмен Фелисити Фенг. Имигранти от цял свят се опитват да се установят в процъфтяващия град, но ще могат ли да се справят с бясната му скорост

55:00

20.03.2024 / 02:55 Китай се движи на две скорости, превозвайки милиони пътници всеки ден. Младият водач на един от най-бързите влакове в света и двама опитни пилоти от една от най-големите авиокомпании в света виждат ефекта на модернизацията и глобализацията върху своите пътувания. Междувременно, в центъра на Шанхай тече развлекателна революция младите избират велосипеди и скейтбордове вместо автомобили.

1:15:00

19.03.2024 / 03:00 От небостъргачите на Шанхай до планинските върхове на Последната Шангри-Ла, изследваме спиращия дъха пейзаж на тази невероятна страна и се свързваме с хората, които вдъхват ежедневно на Китай аромат, страст и благоденствие.