Филми

Срещу дивата природа: Завръщане у дома

приключенски, трилър, 2021, режисьор: Ричард Бодингтън, в ролите: Наташа Хенстридж, Стийв Байърс, Закари Артър, Морган Дипиетрантонио и др.nАляският маламут Шинук се завръща в дома си на север с малка лодка, след приключенията му в Африка. На същата лодка, пътуваща на север заедно с него, е вдовецът Ройс Дейвис Стив Байърс, сляп ветеран от войната в Афганистан, който се връща при семейството си. Повреме на пътуването, възрастният капитан на лодката получава инфаркт и лодката се отклонява от своя курс, затъвайки в отдалечаната пустош на Северно Онтарио. В опит да оцелее и да спаси живота на капитана на лодката, Ройс предприема пътешествие с Шинук като негов водач и защитник.

предстои 1:50:00

28.04.2024 / 12:40 приключенски, трилър, 2021, режисьор: Ричард Бодингтън, в ролите: Наташа Хенстридж, Стийв Байърс, Закари Артър, Морган Дипиетрантонио и др. Аляският маламут Чинук се завръща в дома си на север с малка лодка, след приключенията му в Африка. На същата лодка, пътуваща на север заедно с него, е вдовецът Ройс Дейвис Стив Байърс, сляп ветеран от войната в Афганистан, който се връща при семейството си. Повреме на пътуването, възрастният капитан на лодката получава инфаркт и лодката се отклонява от своя курс, затъвайки в отдалечаната пустош на Северно Онтарио. В опит да оцелее и да спаси живота на капитана на лодката, Ройс предприема пътешествие с Чинук като негов водач и защитник.

1:50:00

16.04.2024 / 09:00 приключенски, трилър, 2021, режисьор: Ричард Бодингтън, в ролите: Наташа Хенстридж, Стийв Байърс, Закари Артър, Морган Дипиетрантонио и др. Аляският маламут Чинук се завръща в дома си на север с малка лодка, след приключенията му в Африка. На същата лодка, пътуваща на север заедно с него, е вдовецът Ройс Дейвис Стив Байърс, сляп ветеран от войната в Афганистан, който се връща при семейството си. Повреме на пътуването, възрастният капитан на лодката получава инфаркт и лодката се отклонява от своя курс, затъвайки в отдалечаната пустош на Северно Онтарио. В опит да оцелее и да спаси живота на капитана на лодката, Ройс предприема пътешествие с Чинук като негов водач и защитник.

1:50:00

29.03.2024 / 09:30 приключение, семеен, 2013, режисьор: Ричард Бодингтън, в ролите: Си Джей Адамс, Ерин Пит, Наташа Хенстридж, Тед Уитал и др. Настъпват тежки времена за семейство Уейд - родителите са пред развод и единствената утеха на децата им Зак и Хана е техният верен маламут Шинук. Баща им отговаря за миньорска операция и за да го посетят, децата се качват на малък самолет заедно с дружелюбния пилот Чарли Фостър и с кучето си. Повреда в двигателя принуждава пилота да извърши аварийно кацане и с децата се оказват захвърлени в пустошта. Чарли е ранен и докато чакат спасителните екипи, Зак, Хана и Шинук трябва да се научат да оцеляват в дивия и красив терен.