Филми

Последният удар

екшън, 2024, режисьор: Ивес, в ролите: Джон Траволта, Кристин Дейвис, Лукас Хаас и др.nПрестъпният магнат Мейсън Джон Траволта е на път да сключи сделката на живота си, когато ключов член от неговия екип, Декър Кристин Дейвис, го разгромява и разкрива, че е агент на Интерпол под прикритие. Съкрушен, Мейсън се оттегля от престъпния живот, докато неговият по-малък брат Шон Лукас Хаас не се заема с голям банков обир. Преди спецчастите да нахлуят в банката, Мейсън трябва да приложи всички свои умения, за да избяга не само с парите, но и с любовта на живота си.

предстои 1:50:00

16.07.2024 / 19:40 екшън, 2024, режисьор: Ивес, в ролите: Джон Траволта, Кристин Дейвис, Лукас Хаас и др. Престъпният магнат Мейсън Джон Траволта е на път да сключи сделката на живота си, когато ключов член от неговия екип, Декър Кристин Дейвис, го разгромява и разкрива, че е агент на Интерпол под прикритие. Съкрушен, Мейсън се оттегля от престъпния живот, докато неговият по-малък брат Шон Лукас Хаас не се заема с голям банков обир. Преди спецчастите да нахлуят в банката, Мейсън трябва да приложи всички свои умения, за да избяга не само с парите, но и с любовта на живота си.

1:50:00

07.07.2024 / 19:35 екшън, 2024, режисьор: Ивес, в ролите: Джон Траволта, Кристин Дейвис, Лукас Хаас и др. Престъпният магнат Мейсън Джон Траволта е на път да сключи сделката на живота си, когато ключов член от неговия екип, Декър Кристин Дейвис, го разгромява и разкрива, че е агент на Интерпол под прикритие. Съкрушен, Мейсън се оттегля от престъпния живот, докато неговият по-малък брат Шон Лукас Хаас не се заема с голям банков обир. Преди спецчастите да нахлуят в банката, Мейсън трябва да приложи всички свои умения, за да избяга не само с парите, но и с любовта на живота си.

1:50:00

16.06.2024 / 19:05 екшън, 2024, режисьор: Ивес, в ролите: Джон Траволта, Кристин Дейвис, Лукас Хаас и др. Престъпният магнат Мейсън Джон Траволта е на път да сключи сделката на живота си, когато ключов член от неговия екип, Декър Кристин Дейвис, го разгромява и разкрива, че е агент на Интерпол под прикритие. Съкрушен, Мейсън се оттегля от престъпния живот, докато неговият по-малък брат Шон Лукас Хаас не се заема с голям банков обир. Преди спецчастите да нахлуят в банката, Мейсън трябва да приложи всички свои умения, за да избяга не само с парите, но и с любовта на живота си.