Филми

Без изход

Военноморският офицер Том Фарел започва страстна връзка с красивата Сюзан, без да знае, че тя е любовница на министъра на отбраната Дейвид Брайс. Момичето е открито мъртво, а Фарел е натоварен с разследването. Политиците бързо приписват убийството на таен агент на КГБ, наречен Юри. Но дали той е убиецът?

предстои 1:55:00

10.12.2023 / 19:25 екшън, трилър, 2021, режисьор: Джаред Кьон, в ролите: Брус Уилис, Патрик Мълдун, Матю Марсден и др. Бивш военен, работещ в атомна електроцентрала в щата Джорджия, трябва да се впусне в действие, за да предотврати катастрофа, когато група непокорни войници установяват контрол над централата и вземат служителите за заложници. Междувременно вътре в централата, войниците започват да повишават температурата на ядрото на реактора, заплашвайки да предизвикат разтопяване, ако исканията им не бъдат изпълнени.

1:55:00

22.11.2023 / 19:40 екшън, трилър, 2021, режисьор: Джаред Кьон, в ролите: Брус Уилис, Патрик Мълдун, Матю Марсден и др. Бивш военен, работещ в атомна електроцентрала в щата Джорджия, трябва да се впусне в действие, за да предотврати катастрофа, когато група непокорни войници установяват контрол над централата и вземат служителите за заложници. Междувременно вътре в централата, войниците започват да повишават температурата на ядрото на реактора, заплашвайки да предизвикат разтопяване, ако исканията им не бъдат изпълнени.

1:55:00

10.11.2023 / 20:35 екшън, трилър, 2021, режисьор: Джаред Кьон, в ролите: Брус Уилис, Патрик Мълдун, Матю Марсден и др.nБивш военен, работещ в атомна електроцентрала в щата Джорджия, трябва да се впусне в действие, за да предотврати катастрофа, когато група непокорни войници установяват контрол над централата и вземат служителите за заложници. Междувременно вътре в централата, войниците започват да повишават температурата на ядрото на реактора, заплашвайки да предизвикат разтопяване, ако исканията им не бъдат изпълнени.