Филми

Гостоприемство

криминален, драма, трилър, 2018, режисьор: Дейвид Гулиелмо и Ник Чаквин, в ролите: Емануел Чрики, Джей Ар Борн, Сам ТрамелnФилмът разказва историята на Дона Емануел Крики, бивша проститутка, която след раждането на сина си Джими превръща публичния си дом в къща за гости. Кам Сам Тамъл, мъж с престъпно минало, излиза от затвора и се насочва към бившия бардак, очаквайки секс, но вместо това открива една нова любов. Неговите очаквания за удоволствие са половината причина за посещението му преди двадесет години той е скрил сак пълен с пари в публичния дом, но бързо разбира, че не е единственият който в момента го търси.

1:40:00

20.07.2024 / 00:00 криминален, драма, трилър, 2018, режисьор: Дейвид Гулиелмо и Ник Чаквин, в ролите: Емануел Чрики, Джей Ар Борн, Сам Трамел Филмът разказва историята на Дона Емануел Крики, бивша проститутка, която след раждането на сина си Джими превръща публичния си дом в къща за гости. Кам Сам Тамъл, мъж с престъпно минало, излиза от затвора и се насочва към бившия бардак, очаквайки секс, но вместо това открива една нова любов. Неговите очаквания за удоволствие са половината причина за посещението му преди двадесет години той е скрил сак пълен с пари в публичния дом, но бързо разбира, че не е единственият който в момента го търси.

1:40:00

14.07.2024 / 23:50 криминален, драма, трилър, 2018, режисьор: Дейвид Гулиелмо и Ник Чаквин, в ролите: Емануел Чрики, Джей Ар Борн, Сам Трамел Филмът разказва историята на Дона Емануел Крики, бивша проститутка, която след раждането на сина си Джими превръща публичния си дом в къща за гости. Кам Сам Тамъл, мъж с престъпно минало, излиза от затвора и се насочва към бившия бардак, очаквайки секс, но вместо това открива една нова любов. Неговите очаквания за удоволствие са половината причина за посещението му преди двадесет години той е скрил сак пълен с пари в публичния дом, но бързо разбира, че не е единственият който в момента го търси.