Филми

Вълшебният таван

Самотно момче успява да убеди своя незаинтересован баща и строгата си баба в силата на обичта, с помощта на плюшен заек, чието единствено желание е някой ден да стане истински... След смъртта на майка си малкият Тоби се чувства самотен със своя баща-работохолик, изцяло отдаден на бизнеса си в Ню Йорк. Оставен на грижите на своята старомодна баба Елън, която отдавна е загубила търпение в отношението си към децата, Тоби е принуден да се забавлява сам в неприветливото и студено имение.Сред прахта на спомените Тоби открива Заека – кадифена играчка, която оживява в детското въображение. Двамата пътуват във вълшебен свят на игри и приятелство, където срещат други герои като Коня, Лебеда – всички те се надяват да се превърнат в истински животни със силата на обичта. Пътешествайки, Тоби приема първите си уроци за живота, защото както отбелязва Заека: "Всичко, което е истинско, първо е било въображаемо". Докато тази новооткрита радост стопява леда между Тоби и баба му, топлинна треска заплашва безопасността на играчките и момчето търси емоционална подкрепа от своя отчужден баща..

1:45:00

12.06.2024 / 06:45 анимация, драма, семеен, 2009, режисьор: Майкъл Ландън Джуниър, в ролите: Джейн Сеймур, Том Скърит, Елън Бърстийн, Матю Харбър, Майкъл Синелников, Уна Кей Самотно момче успява да спечели вниманието на вечно заетия си баща и строгата си баба с помощта на един смел плюшен заек, чието единствено желание е да се превърне в истински заек. Трогателна история за силата на приятелството и за това, че и най-невероятните мечти могат да се сбъднат.

1:45:00

25.05.2024 / 10:10 анимация, драма, семеен, 2009, режисьор: Майкъл Ландън Джуниър, в ролите: Джейн Сеймур, Том Скърит, Елън Бърстийн, Матю Харбър, Майкъл Синелников, Уна Кей Самотно момче успява да спечели вниманието на вечно заетия си баща и строгата си баба с помощта на един смел плюшен заек, чието единствено желание е да се превърне в истински заек. Трогателна история за силата на приятелството и за това, че и най-невероятните мечти могат да се сбъднат.