Филми

Войната на фараона

екшън, приключенски, трилър, 2019, режисьор: Рауф Абдел Азис, в ролите: Амр Саад, Мохамед Лотфи, Хафтор Юлиус и др.nВоенен с тайнствено минало напътства и защитава група египетски бежанци през бомбардирани градове дълбоко в пустинята. Положението се нажежава, когато група наемници устройват засада, пленяват пътеводителя им, похитяват децата на бежанците и отвличат една млада жена на име Рама. С помощта на Рама, войникът успява да се избави от плена и се сражава срещу наемниците в опит да спаси децата.

2:15:00

11.07.2024 / 19:30 екшън, приключенски, трилър, 2019, режисьор: Рауф Абдел Азис, в ролите: Амр Саад, Мохамед Лотфи, Хафтор Юлиус и др. Военен с тайнствено минало напътства и защитава група египетски бежанци през бомбардирани градове дълбоко в пустинята. Положението се нажежава, когато група наемници устройват засада, пленяват пътеводителя им, похитяват децата на бежанците и отвличат една млада жена на име Рама. С помощта на Рама, войникът успява да се избави от плена и се сражава срещу наемниците в опит да спаси децата.

2:15:00

28.06.2024 / 18:20 екшън, приключенски, трилър, 2019, режисьор: Рауф Абдел Азис, в ролите: Амр Саад, Мохамед Лотфи, Хафтор Юлиус и др. Военен с тайнствено минало напътства и защитава група египетски бежанци през бомбардирани градове дълбоко в пустинята. Положението се нажежава, когато група наемници устройват засада, пленяват пътеводителя им, похитяват децата на бежанците и отвличат една млада жена на име Рама. С помощта на Рама, войникът успява да се избави от плена и се сражава срещу наемниците в опит да спаси децата.