Филми

Късметлийски номер

комедия, 2015, режисьор: Брендън Мърфи, в ролите: Том Пелфри, Натали Хол, Метъд Мен и др.nКогато амбициозният спортен водещ Брет Рейнолдс губи работата си и хваща приятелката си в изневяра, той е принуден да се върне при майка си. Той си купува нов мобилен телефон и бързо разбира, че е получил стария номер на своя идол - баскетболната суперзвезда Тайсън Светеца Сейнт Джеймс. Опиянен от силата на телефона, Брет го използва, за да впечатли момичето на мечтите си и да получи предложение за работа на високо ниво. Не след дълго Светецът научава за това и крои план да разобличи Брет като измамник преди седмия мач от голямото първенство.

1:40:00

22.11.2023 / 14:05 комедия, 2015, режисьор: Брендън Мърфи, в ролите: Том Пелфри, Натали Хол, Метъд Мен и др. Когато амбициозният спортен водещ Брет Рейнолдс губи работата си и хваща приятелката си в изневяра, той е принуден да се върне при майка си. Той си купува нов мобилен телефон и бързо разбира, че е получил стария номер на своя идол - баскетболната суперзвезда Тайсън Светеца Сейнт Джеймс. Опиянен от силата на телефона, Брет го използва, за да впечатли момичето на мечтите си и да получи предложение за работа на високо ниво. Не след дълго Светецът научава за това и крои план да разобличи Брет като измамник преди седмия мач от голямото първенство.

1:40:00

12.11.2023 / 17:35 комедия, 2015, режисьор: Брендън Мърфи, в ролите: Том Пелфри, Натали Хол, Метъд Мен и др. Когато амбициозният спортен водещ Брет Рейнолдс губи работата си и хваща приятелката си в изневяра, той е принуден да се върне при майка си. Той си купува нов мобилен телефон и бързо разбира, че е получил стария номер на своя идол - баскетболната суперзвезда Тайсън Светеца Сейнт Джеймс. Опиянен от силата на телефона, Брет го използва, за да впечатли момичето на мечтите си и да получи предложение за работа на високо ниво. Не след дълго Светецът научава за това и крои план да разобличи Брет като измамник преди седмия мач от голямото първенство.