Филми

Любовна приказка

семеен, романтичен, 2022, режисьор:Лийф Бристоу, в ролите: Бритъни Бристоу, Крис Мъкнели, Джейн Ийстууд и др.nБела Чанинг и нейната баба Лили ръководят спасителен център за кучета. Когато основният им спонсор внезапно ги уведомява, че е продал компанията си, спонсорството не само се прекратява, но и новият собственик заявява, че те трябва да освободят сградата. С надвисналата заплаха от принудително изгонване Лили и Бела се заемат да намерят документите, с които да докажат законната собственост на Лили. Бела се обръща към Джей Ар, син и наследник на имота, и го моли за помощ. Той се съгласява да помогне и скоро се запознава с Инди - пенсионирано военно куче. Инди се харесва на Джей Ар и с нарастването на връзката им се засилва и връзката му с Бела. Нежелаеща да се привърже към някого, който ще замине, Бела се бори с чувствата си и се изправя пред дилема, когато Джей Ар обявява, че заминава за Ирак.

1:45:00

24.06.2024 / 12:05 семеен, романтика, 2022, режисьор: Лийф Бристоу, в ролите: Бритъни Бристоу, Крис Мъкнели, Джейн Ийстууд и др. Бела Чанинг и нейната баба Лили ръководят спасителен център за кучета. Когато основният им спонсор внезапно ги уведомява, че е продал компанията си, спонсорството не само се прекратява, но и новият собственик заявява, че те трябва да освободят сградата. С надвисналата заплаха от принудително изгонване Лили и Бела се заемат да намерят документите, с които да докажат законната собственост на Лили. Бела се обръща към Джей Ар, син и наследник на имота, и го моли за помощ.

1:45:00

19.06.2024 / 09:55 семеен, романтика, 2022, режисьор: Лийф Бристоу, в ролите: Бритъни Бристоу, Крис Мъкнели, Джейн Ийстууд и др. Бела Чанинг и нейната баба Лили ръководят спасителен център за кучета. Когато основният им спонсор внезапно ги уведомява, че е продал компанията си, спонсорството не само се прекратява, но и новият собственик заявява, че те трябва да освободят сградата. С надвисналата заплаха от принудително изгонване Лили и Бела се заемат да намерят документите, с които да докажат законната собственост на Лили. Бела се обръща към Джей Ар, син и наследник на имота, и го моли за помощ.