Филми

Шри Асих

екшън, приключенски, драма, 2022, режисьор: Упи Авианто, в ролите: Певита Пиърс, Реза Рахадиан, Кристин Хаким, Джефри Никол и др.nАлана не разбира защо толкова лесно се влияе от гнева си, макар винаги да се е опитвала да се бори с него. Родена по време на изригване на вулкан, което разделя нея и родителите ?, тя бива осиновена от богата жена, която се опитва да ? помогне да заживее нормален живот. С навлизането си в по-зряла възраст, Алана открива истината за своя произход: тя не е обикновено човешко същество. Тя може би е или дар за човечеството, или причината за неговото унищожение, ако не успее да се пребори със своя гняв и да го постави под контрол.

2:30:00

23.05.2024 / 17:05 екшън, приключенски, драма, 2022, режисьор: Упи Авианто, в ролите: Певита Пиърс, Реза Рахадиан, Кристин Хаким, Джефри Никол и др. Алана не разбира защо толкова лесно се влияе от гнева си, макар винаги да се е опитвала да се бори с него. Родена по време на изригване на вулкан, което разделя нея и родителите ?, тя бива осиновена от богата жена, която се опитва да ? помогне да заживее нормален живот. С навлизането си в по-зряла възраст, Алана открива истината за своя произход: тя не е обикновено човешко същество. Тя може би е или дар за човечеството, или причината за неговото унищожение, ако не успее да се пребори със своя гняв и да го постави под контрол.

2:30:00

13.05.2024 / 16:40 екшън, приключенски, драма, 2022, режисьор: Упи Авианто, в ролите: Певита Пиърс, Реза Рахадиан, Кристин Хаким, Джефри Никол и др.nАлана не разбира защо толкова лесно се влияе от гнева си, макар винаги да се е опитвала да се бори с него. Родена по време на изригване на вулкан, което разделя нея и родителите ?, тя бива осиновена от богата жена, която се опитва да ? помогне да заживее нормален живот. С навлизането си в по-зряла възраст, Алана открива истината за своя произход: тя не е обикновено човешко същество. Тя може би е или дар за човечеството, или причината за неговото унищожение, ако не успее да се пребори със своя гняв и да го постави под контрол.