Филми

Убийството на училищен председател

комедия, престъпен, 2008, режисьор: Брет Саймън, в ролите: Рийс Томпсън, Миша Бартън, Брус Уилис и др.nВ католическа гимназия репортер на вестника за второкурсници разследва случай на откраднати SAT изпити. Той смята, че е открил заподозрения и даже успява да спечели най-харесването момиче, когато осъзнава, че се е забъркал в още по-голяма заговорка.

1:50:00

10.07.2024 / 17:20 комедия, престъпен, 2008, режисьор: Брет Саймън, в ролите: Рийс Томпсън, Миша Бартън, Брус Уилис и др. В католическа гимназия репортер на вестника за второкурсници разследва случай на откраднати SAT изпити. Той смята, че е открил заподозрения и даже успява да спечели най-харесването момиче, когато осъзнава, че се е забъркал в още по-голяма заговорка.

1:50:00

01.07.2024 / 16:15 комедия, престъпен, 2008, режисьор: Брет Саймън, в ролите: Рийс Томпсън, Миша Бартън, Брус Уилис и др. В католическа гимназия репортер на вестника за второкурсници разследва случай на откраднати SAT изпити. Той смята, че е открил заподозрения и даже успява да спечели най-харесването момиче, когато осъзнава, че се е забъркал в още по-голяма заговорка.