Филми

Конгресменът

драма, 2016, режисьор:Робърт Мразек, в ролите: Трийт Уилямс, Елизабет Марвъл, Раян Меримън и др.nНаскоро разведен, подложен на натиск от медиите и предаден от приятелите си, конгресменът от Мейн Чарли Уиншип е уморен от Вашингтон и корупционните практики на политическите лобисти. Едва след като се запознава с група корави и самостоятелни рибари, които се борят да запазят своя начин на живот на красив и отдалечен остров, Чарли си възвръща идеализма, който го е привлякъл в Конгреса, и същевременно получава втори шанс да преоткрие личното си щастие.

1:55:00

14.11.2023 / 17:55 драма, 2016, режисьор: Робърт Мразек, в ролите: Трийт Уилямс, Елизабет Марвъл, Раян Меримън и др. Наскоро разведен, подложен на натиск от медиите и предаден от приятелите си, конгресменът от Мейн Чарли Уиншип е уморен от Вашингтон и корупционните практики на политическите лобисти. Едва след като се запознава с група корави и самостоятелни рибари, които се борят да запазят своя начин на живот на красив и отдалечен остров, Чарли си възвръща идеализма, който го е привлякъл в Конгреса, и същевременно получава втори шанс да преоткрие личното си щастие.

1:55:00

07.11.2023 / 16:55 драма, 2016, режисьор:Робърт Мразек, в ролите: Трийт Уилямс, Елизабет Марвъл, Раян Меримън и др. Наскоро разведен, подложен на натиск от медиите и предаден от приятелите си, конгресменът от Мейн Чарли Уиншип е уморен от Вашингтон и корупционните практики на политическите лобисти. Едва след като се запознава с група корави и самостоятелни рибари, които се борят да запазят своя начин на живот на красив и отдалечен остров, Чарли си възвръща идеализма, който го е привлякъл в Конгреса, и същевременно получава втори шанс да преоткрие личното си щастие.