Филми

Изгубените

През юни 1940 година германските войски напредват към Париж. Овдовялата учителка Одил се присъединява към масово изселващите се от града. След петдесет километра немски самолет атакува безпомощните бежанци. Одил и децата й губят всичко и са принудени да се скрият в гората. Появява се младеж с обръсната глава и ги отвежда далеч от касапницата. Това е 17-годишния Иван , който се е приспособил доста добре към условията на военното време и помага на семейството да оцелее. Но откъснати от останалата част от света, Одил и Иван се оказват изправени пред собствените си желания...

1:45:00

16.07.2024 / 17:55 приключенски, драма, трилър, 2015, режисьор: Джон Лейнг, в ролите: Доминик Пърсел, Питър Фийни, Оуен Блек и др. Четирима мъже отплават за Тонга с яхтата Роуз Ноел . Яхтата обаче се преобръща по време на буря и блокира екипажа в тясно пространство. Междуличностните конфликти застрашават оцеляването им, но след 119 дни в Тихия океан Роуз Ноел изплува на брега на Големия бариерен риф в Нова Зеландия. Историята им попада на първите страници на вестниците по целия свят, но оцеляването им е толкова чудотворно, че много коментатори поставят под съмнение историята им и те се сблъскват с открита враждебност от страна на медиите и властите.

1:45:00

23.06.2024 / 17:30 приключенски, драма, трилър, 2015, режисьор: Джон Лейнг, в ролите: Доминик Пърсел, Питър Фийни, Оуен Блек и др.nЧетирима мъже отплават за Тонга с яхтата Роуз Ноел . Яхтата обаче се преобръща по време на буря и блокира екипажа в тясно пространство. Междуличностните конфликти застрашават оцеляването им, но след 119 дни в Тихия океан Роуз Ноел изплува на брега на Големия бариерен риф в Нова Зеландия. Историята им попада на първите страници на вестниците по целия свят, но оцеляването им е толкова чудотворно, че много коментатори поставят под съмнение историята им и те се сблъскват с открита враждебност от страна на медиите и властите.