Филми

Лято в лозята

романтика, 2017, режисьор: Мартин Уд, в ролите: Рейчъл Лий Кук, Брендън Пени, Маркъс Роснер и др.nФранки Болдуин и Нейт Делука стават партньори в любовта и винопроизводството като съсобственици на Соренто Фармс в долината Напа. През лятото те се подготвят да бутилират първата си реколта, точно навреме за Вкусът на Сейнт Мадлен - бляскаво събитие за храна и вино, което привлича най-добрите винени критици, както и огромни тълпи. В стремежа си да се справят добре за фестивала, двамата се оказват в противоречие, което може да навреди не само на тяхната винарна, но и на любовта която изпитват един към друг.

1:40:00

14.07.2024 / 12:45 романтика, 2017, режисьор: Мартин Уд, в ролите: Рейчъл Лий Кук, Брендън Пени, Маркъс Роснер и др.nФранки Болдуин и Нейт Делука стават партньори в любовта и винопроизводството като съсобственици на Соренто Фармс в долината Напа. През лятото те се подготвят да бутилират първата си реколта, точно навреме за Вкусът на Сейнт Мадлен - бляскаво събитие за храна и вино, което привлича най-добрите винени критици, както и огромни тълпи. В стремежа си да се справят добре за фестивала, двамата се оказват в противоречие, което може да навреди не само на тяхната винарна, но и на любовта която изпитват един към друг.

1:40:00

03.07.2024 / 13:45 романтика, 2017, режисьор: Мартин Уд, в ролите: Рейчъл Лий Кук, Брендън Пени, Маркъс Роснер и др.nФранки Болдуин и Нейт Делука стават партньори в любовта и винопроизводството като съсобственици на Соренто Фармс в долината Напа. През лятото те се подготвят да бутилират първата си реколта, точно навреме за Вкусът на Сейнт Мадлен - бляскаво събитие за храна и вино, което привлича най-добрите винени критици, както и огромни тълпи. В стремежа си да се справят добре за фестивала, двамата се оказват в противоречие, което може да навреди не само на тяхната винарна, но и на любовта която изпитват един към друг.