Филми

Заключени

криминален, драма, трилър, 2021, режисьор: Карлос Гутиерес, в ролите: Мани Перес, Джеф Фейхи, Костас Мандилор и др.nМаги, самотна майка, която трудно свързва двата края, живее с дъщеря си в занемарен мотел и е изправена пред принудително изселване. Тя работи в складова база, където заедно с дъщеря си попадат по средата на съмнителна сделка между нейния шеф и двама престъпници, която води до убийството на шефа ?. Майката и дъщерята трябва да се укрият в лабиринта от коридори на обекта, тъй като са преследвани от двамата престъпници, които търсят откраднати диаманти, скрити някъде във вътрешността на обекта. За да оцелее и да защити дъщеря си, Маги трябва да използва познанията си за обекта, за да спаси своя живот, и този на дъщеря й.

1:50:00

27.06.2024 / 22:25 криминален, драма, трилър, 2021, режисьор: Карлос Гутиерес, в ролите: Мани Перес, Джеф Фейхи, Костас Мандилор и др. Маги, самотна майка, която трудно свързва двата края, живее с дъщеря си в занемарен мотел и е изправена пред принудително изселване. Тя работи в складова база, където заедно с дъщеря си попадат по средата на съмнителна сделка между нейния шеф и двама престъпници, която води до убийството на шефа ?. Майката и дъщерята трябва да се укрият в лабиринта от коридори на обекта, тъй като са преследвани от двамата престъпници, които търсят откраднати диаманти, скрити някъде във вътрешността на обекта. За да оцелее и да защити дъщеря си, Маги трябва да използва познанията си за обекта, за да спаси своя живот, и този на дъщеря й.

1:50:00

18.06.2024 / 04:55 криминален, драма, трилър, 2021, режисьор: Карлос Гутиерес, в ролите: Мани Перес, Джеф Фейхи, Костас Мандилор и др. Маги, самотна майка, която трудно свързва двата края, живее с дъщеря си в занемарен мотел и е изправена пред принудително изселване. Тя работи в складова база, където заедно с дъщеря си попадат по средата на съмнителна сделка между нейния шеф и двама престъпници, която води до убийството на шефа ?. Майката и дъщерята трябва да се укрият в лабиринта от коридори на обекта, тъй като са преследвани от двамата престъпници, които търсят откраднати диаманти, скрити някъде във вътрешността на обекта. За да оцелее и да защити дъщеря си, Маги трябва да използва познанията си за обекта, за да спаси своя живот, и този на дъщеря й.