Филми

Лъжовна съпруга

Тя дойде. Тя видя. Тя се нанесе... История за последствията от "гримирането" на истината. Когато Беки отхвърля предложението за женитба на архитекта Нютън Дейвис, къщата на мечтите, която той е построил, се превръща изведнъж в пуст паметник на нейния отказ. Или така е поне, докато една случайна среща с Гуен не преобръща живота му с главата надолу. Заинтригувана от историята на Нютън, Гуен посещава къщата и решава да се нанесе. Съобразителна и находчива, тя за нула време преобразява всичко и очарова роднините и съседите на Нютън, като през цялото време се представя за новата му съпруга. Гуен дори се сприятелява с Беки, която започва да вижда бившето си гадже в съвсем нова светлина. Ужасен от измамата и неспособен да я спре, Нютън се оказва оплетен в абсурдните истории на Гуен, опитите й да помири семейството му и кампанията й за повишението му в службата. В крайна сметка, успява да я убеди да изфабрикува "развод", за да може той да се ожени за Беки.

2:00:00

12.06.2024 / 00:00 романтичен, комедия САЩ, 1992 г., режисьор: Франк Оз, в ролите: Стив Мартин, Голди Хоун, Дейна Делейни, Джули Харис, Питър Макникъл и др.

2:00:00

11.06.2024 / 10:00 романтичен, комедия САЩ, 1992 г., режисьор: Франк Оз, в ролите: Стив Мартин, Голди Хоун, Дейна Делейни, Джули Харис, Питър Макникъл и др.