Филми

До септември

Комедия, САЩ, 2010. Режисьор: Tamara Tunie, В ролите: Estella Me lufteren, Whoopi Goldberg, Michael Rispoli and Sandra Bernhard. До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън.

предстои 1:30:00

23.07.2024 / 15:50 комедия, САЩ, 2010, До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на Списъка на Крейг, Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.

предстои 1:30:00

19.07.2024 / 17:15 комедия, САЩ, 2010, До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на Списъка на Крейг, Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.

1:30:00

16.07.2024 / 09:30 комедия, САЩ, 2010, До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на Списъка на Крейг, Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.

1:30:00

12.07.2024 / 17:00 комедия, САЩ, 2010, До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на Списъка на Крейг, Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.

1:30:00

09.07.2024 / 15:45 комедия, САЩ, 2010, До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на Списъка на Крейг, Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.

1:30:00

05.07.2024 / 16:05 комедия, САЩ, 2010, До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на Списъка на Крейг, Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.

1:30:00

01.07.2024 / 12:45 комедия, САЩ, 2010, До септември е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на Списъка на Крейг, Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.