Филми

Фатален срок

Екранизация на бестселъра на Майкъл Крайтън ("Джурасик Парк"), режисирана от Ричард Донър ("Смъртоносно оръжие") за група студенти по археология, които неочаквано попадат в най-голямото приключение на живота си, когато проф. Едуард Джонсън изчезва по време на разкопки. Всичко започва с намирането на мистериозен надпис, написан с почерка на професора, но датиращ от … XIV век! Студентите, начело със сина на проф. Джонсън и асистента му, решават да разплетат загадката и следите ги водят до машина на времето, която преподавателят им е използвал, за да отиде в 1357 година, но без да знае, как да се върне. Той е попаднал във Франция в разгара на 100-годишната война и животът му е в сериозна опасност, а групата младежи ще трябва да го намерят и спасят до 8 часа, като междувременно се борят за собственото си оцеляване.

предстои 2:15:00

26.05.2024 / 10:25 eкшън-приключение, 2003, режисьор: Ричард Донър, в ролите: Джерард Бътлър, Ана Фрийл, Пол Уокър и др. Професор Джонсън работи цял живот по разкриване точното местонахождение на замък от 14 век. По време на разкопките обаче, той загадъчно изчезва. В търсене на археолога, асистентите му попадат на запечатано помещение, в което откриват машина на времето и диря за местонахождението на Джонсън. Решени да спасят професора, те се отправят на мистериозно и опасно пътуване, което ще ги върне в 14 век.

2:15:00

26.04.2024 / 10:15 eкшън-приключение, 2003, режисьор: Ричард Донър, в ролите: Джерард Бътлър, Ана Фрийл, Пол Уокър и др. Професор Джонсън работи цял живот по разкриване точното местонахождение на замък от 14 век. По време на разкопките обаче, той загадъчно изчезва. В търсене на археолога, асистентите му попадат на запечатано помещение, в което откриват машина на времето и диря за местонахождението на Джонсън. Решени да спасят професора, те се отправят на мистериозно и опасно пътуване, което ще ги върне в 14 век.