Филми

Девети калибър

екшън, криминален, трилър, 2021, САЩ, Италия, Русия, режисьор: Тони Д Анджело, в ролите: Микеле Плачидо, Марко Бочи, Алесио Бони, Ксения Рапопорт и др.nФернандо Пиаца, син на Уго Пиаца, е брилянтен адвокат по наказателни дела, отличавайки се от своя баща, който има престъпно минало. Когато 100 млн. евро изчезват при телеметрична измама, а главният заподозрян е клиент на Фернандо Пиаца, адвокатското му име е на път да бъде осквернено. Особено като се има предвид, че пострадалата компания всъщност е прикритие за най-мощната престъпна групировка в света - мафията Ндрангета . В лицето на всички тези обстоятелства, Фернандо се намира заплетен в най-опасната заговорка, която някога ще види в живота си.

1:55:00

18.07.2024 / 18:35 екшън, криминален, трилър, 2021, режисьор: Тони Д Анджело, в ролите: Микеле Плачидо, Марко Бочи, Алесио Бони, Ксения Рапопорт и др. Фернандо Пиаца, син на Уго Пиаца, е брилянтен адвокат по наказателни дела, отличавайки се от своя баща, който има престъпно минало. Когато 100 млн. евро изчезват при телеметрична измама, а главният заподозрян е клиент на Фернандо Пиаца, адвокатското му име е на път да бъде осквернено. Особено като се има предвид, че пострадалата компания всъщност е прикритие за най-мощната престъпна групировка в света - мафията Ндрангета . В лицето на всички тези обстоятелства, Фернандо се намира заплетен в най-опасната заговорка, която някога ще види в живота си.

1:55:00

30.06.2024 / 12:00 екшън, криминален, трилър, 2021, режисьор: Тони Д Анджело, в ролите: Микеле Плачидо, Марко Бочи, Алесио Бони, Ксения Рапопорт и др. Фернандо Пиаца, син на Уго Пиаца, е брилянтен адвокат по наказателни дела, отличавайки се от своя баща, който има престъпно минало. Когато 100 млн. евро изчезват при телеметрична измама, а главният заподозрян е клиент на Фернандо Пиаца, адвокатското му име е на път да бъде осквернено. Особено като се има предвид, че пострадалата компания всъщност е прикритие за най-мощната престъпна групировка в света - мафията Ндрангета . В лицето на всички тези обстоятелства, Фернандо се намира заплетен в най-опасната заговорка, която някога ще види в живота си.