Филми

Изстрел в тъмното

криминален, драма, трилър, 2020, режисьор: Майк Нел, в ролите: Браян Джерати, Шарън Лил, Бетани Джой Ленц и др.nПолицай, отзоваващ се на сигнал за заложници, убива заподозрения афроамериканец, но по-късно научава, че той е невинен. Подозирайки, че случилото се е било нагласено, и изправяйки се пред последствията, той трябва да открие виновника, като същевременно изследва собствената си отговорност и вкоренения расизъм, който го е довел дотук.

1:40:00

14.05.2024 / 16:05 криминален, драма, трилър, 2020, режисьор: Майк Нел, в ролите: Браян Джерати, Шарън Лил, Бетани Джой Ленц и др. Полицай, отзоваващ се на сигнал за заложници, убива заподозрения афроамериканец, но по-късно научава, че той е невинен. Подозирайки, че случилото се е било нагласено, и изправяйки се пред последствията, той трябва да открие виновника, като същевременно изследва собствената си отговорност и вкоренения расизъм, който го е довел дотук.

1:40:00

01.05.2024 / 19:50 криминален, драма, трилър, 2020, режисьор: Майк Нел, в ролите: Браян Джерати, Шарън Лил, Бетани Джой Ленц и др. Полицай, отзоваващ се на сигнал за заложници, убива заподозрения афроамериканец, но по-късно научава, че той е невинен. Подозирайки, че случилото се е било нагласено, и изправяйки се пред последствията, той трябва да открие виновника, като същевременно изследва собствената си отговорност и вкоренения расизъм, който го е довел дотук.