Филми

Остров Ейпекс

режисьор: Едуард Дрейк, в ролите: Нийл Макдона, Брус Уилис, Кори Лардж, Алекса Фаст, Локлин Мънро, Нелс Ленарсън и др. n n nИзлежавайки смъртна присъда за престъпление, което не е извършил, бившият полицай Джеймс Малоун получава шанс да спечели свободата си, но само при условие че оцелее в смъртоносна игра на остров Ейпекс. Шестима ловци играят заради удоволствието от това да ловуваш друг човек на самотен остров, но когато Малоун пристига, всичко се обърква и ловците започват да се бият помежду си. Поставяйки капани и играейки си с умовете им, Малоун оставя враговете си да се елиминират един друг, докато се бори за оцеляването си и за това да отмъсти на Самюел Рейнсфърд шампион в играта и виновник за това, че Малоун е в затвора.

1:50:00

29.06.2024 / 03:40 екшън, фантастика, трилър, 2021, режисьор: Едуард Дрейк, в ролите: Нийл Макдона, Брус Уилис, Кори Лардж, Алекса Фаст, Локлин Мънро, Нелс Ленарсън и др. Излежавайки смъртна присъда за престъпление, което не е извършил, бившият полицай Джеймс Малоун получава шанс да спечели свободата си, но само при условие че оцелее в смъртоносна игра на остров Ейпекс. Шестима ловци играят заради удоволствието от това да ловуваш друг човек на самотен остров, но когато Малоун пристига, всичко се обърква и ловците започват да се бият помежду си. Поставяйки капани и играейки си с умовете им, Малоун оставя враговете си да се елиминират един друг, докато се бори за оцеляването си и за това да отмъсти на Самюел Рейнсфърд шампион в играта и виновник за това, че Малоун е в затвора.

1:50:00

21.06.2024 / 02:50 екшън, фантастика, трилър, 2021, режисьор: Едуард Дрейк, в ролите: Нийл Макдона, Брус Уилис, Кори Лардж, Алекса Фаст, Локлин Мънро, Нелс Ленарсън и др. Излежавайки смъртна присъда за престъпление, което не е извършил, бившият полицай Джеймс Малоун получава шанс да спечели свободата си, но само при условие че оцелее в смъртоносна игра на остров Ейпекс. Шестима ловци играят заради удоволствието от това да ловуваш друг човек на самотен остров, но когато Малоун пристига, всичко се обърква и ловците започват да се бият помежду си. Поставяйки капани и играейки си с умовете им, Малоун оставя враговете си да се елиминират един друг, докато се бори за оцеляването си и за това да отмъсти на Самюел Рейнсфърд шампион в играта и виновник за това, че Малоун е в затвора.