Филми

Уроци по летене

25-годишната Софи не се справя с живота в големия град. Тя е изживяла тежки моменти и по всякакъв начин се опитва да забрави родното си градче. Но се налага да се върне отново в къщата, в която е пораснала. Там тя се среща с майка си, с която имат обтегнати отношения, с приятелите си от детството, които умишлено е избягвала години наред. Тъй като се нуждае от работа, става болногледачка на възрастния Хари, който е болен от Алцхаймер. Контактът й с него я кара да преосмисли живота си, отношенията с майка си, и старата си любов с Били.

2:10:00

17.11.2023 / 04:50 драма, САЩ, 2010, Когато животът й е на кръстопът, 25-годишната Софи Конуей Маги Грейс се връща в малкото градче, което винаги е искала да забрави. У дома тя се изправя пред бивши любовници, оплетена връзка с майка й, и Хари Плезънт - пациент с Алцхаймер, който по странен начин се включва в борбата на Софи да си спомни.

2:00:00

12.11.2023 / 04:05 драма, САЩ, 2010, Когато животът й е на кръстопът, 25-годишната Софи Конуей Маги Грейс се връща в малкото градче, което винаги е искала да забрави. У дома тя се изправя пред бивши любовници, оплетена връзка с майка й, и Хари Плезънт - пациент с Алцхаймер, който по странен начин се включва в борбата на Софи да си спомни.