Филми

Перипетии

Комедия, романтичен, Русия, 2011. Режисьор: Levan Gabriadze, В ролите: Konstantin Khabenskiy, Milla Jovovich, Ivan Urgant, Sergey Garmash. Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион

предстои 1:40:00

30.09.2023 / 14:00 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

25.09.2023 / 10:45 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

23.09.2023 / 17:10 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

21.09.2023 / 10:15 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

18.09.2023 / 12:00 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

13.09.2023 / 15:10 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

08.09.2023 / 12:15 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

05.09.2023 / 11:35 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.

1:40:00

31.08.2023 / 13:55 Русия, 2011, Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов Slava Kolotiloff, който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс Fingers, пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя Nadia в тази роля Milla Jovovich . Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня Danya, което е решено на всичко, за да я придобие отново.