Филми

Такива, каквито не сме

комедия, 2019, режисьор:Рик Хейс, в ролите: Фиона Гюбелман, Бен Лаусън, Тобин Бел и др.nКогато Шарлот и Брандън се срещат след неуспехи в предишните си връзки, те се преструват на идеалните половинки един за друг.Пренебрегвайки всички подказки на несъвместимост, те успешно заблуждават един друг, както и самите себе си, че са открили същинската любов и се втурват към брак. Десет дни след началото на брачното им щастие цялата измама излиза наяве. Те бързо осъзнават с кого са се обрекли да прекарат живота си, тъй като любовния им влак започва да излиза извън релси по забавни и неочаквани начини.

1:50:00

11.07.2024 / 12:10 комедия, 2019, режисьор: Рик Хейс, в ролите: Фиона Гюбелман, Бен Лаусън, Тобин Бел и др. Когато Шарлот и Брандън се срещат след неуспехи в предишните си връзки, те се преструват на идеалните половинки един за друг. Пренебрегвайки всички подказки на несъвместимост, те успешно заблуждават един друг, както и самите себе си, че са открили същинската любов и се втурват към брак. Десет дни след началото на брачното им щастие цялата измама излиза наяве. Те бързо осъзнават с кого са се обрекли да прекарат живота си, тъй като любовния им влак започва да излиза извън релси по забавни и неочаквани начини.

1:50:00

24.06.2024 / 13:50 комедия, 2019, режисьор: Рик Хейс, в ролите: Фиона Гюбелман, Бен Лаусън, Тобин Бел и др. Когато Шарлот и Брандън се срещат след неуспехи в предишните си връзки, те се преструват на идеалните половинки един за друг. Пренебрегвайки всички подказки на несъвместимост, те успешно заблуждават един друг, както и самите себе си, че са открили същинската любов и се втурват към брак. Десет дни след началото на брачното им щастие цялата измама излиза наяве. Те бързо осъзнават с кого са се обрекли да прекарат живота си, тъй като любовния им влак започва да излиза извън релси по забавни и неочаквани начини.