Филми

Мисията невъзможна

Таен агент от тайна организация трябва да разплете конспирация, касаеща и собствения му живот. Той е запозодрян в нелоялност и трябва да открие истинския шпионин. Джим е изпратен в Прага с мисия да предотврати кражбата на секретен материал. Жена му Клер и довереният му партньор Итън Хънт са хора от неговия екип. Нещо обаче се обърква, мисията се проваля и от екипа оцелява само Итън. Шефът на организацията подозира Итън, че е виновен за провала. Сега Итън трябва да използва необичайни методи, за да открие кой го е накиснал и да изчисти името си.

Няма намерени епизодиПодобни предавания


Мисията невъзможна: Режим Фантом

Независимата шпионска организация IMF ("Impossible Missions Force") е затворена след бомба в Кремъл и новият екип на Итън Хънт заминава, за да изчисти името на агенцията...

Мисията невъзможна 3

Залозите никога не са били по-високи. Действието никога не е било по-напрегнато... В това високоскоростно надбягване, Итън Хънт се сблъсква с най-смъртоносния си враг досега – садистичния търговец на оръжия Оуен Дейвиън. С помощта на екипа си, Итън се впуска в зрелищно приключение от Рим до Шанхай с цел да освободи заловен агент и да попречи на Дейвиън да елиминира следващата си цел – жената на Итън, Джулия.

Мисията невъзможна: Престъпна нация

Новата мисия невъзможна изправя бившия агент Итън Хънт (Том Круз) срещу мистериозната и изключително опасна организация "Синдикат", която цели да създаде нов световен ред чрез ескалираща поредица от терористични атаки.