Филми

Зелената стая

Пънк-рок група получава ангажимент в забутан клуб в гористите покрайнини на Орегон, където става свидетел на зловещ акт на насилие от страна на неонацистка банда, предвождана от страховития собственик на клуба Дарси Бенкър. Групата се затваря в зелената стая на заведението, за да обмисли плана си за действие, когато е нападната – Бенкър и подчинените му са готови на всичко, за да заличат всички свидетелства за извършеното от тях престъпление.

Няма намерени епизодиПодобни предавания


Зелена надпревара

В Еквадор екипът има уникалната възможност да тества СР-0 на пистата Ибара. Те го правят и едва не катастрофират. На пресконференция в Кито става белята. СР-0 се блъска в стена.

Селена

Историята на едно момиче, което има душа, за да повярва в мечтата си и кураж, за да я осъществи. Есенцията на неустоимата танцувална музика, наречена "техано", се състои в съчетанието на елементи от поп, рок, полка, ритъм-енд-блус и латино. Но за милиони почитатели символ на тази музика си остава певицата Селена.Разтърсващ и мелодичен, ”Селена” по вълнуващ начин разкрива историята на малкото момиче с големите мечти, поело по пътищата с автобуса "Голямата Берта". Неговите концерти се превръщат в наелектризиращо духовете събитие.

Зелена улицаЗелена улица драма

комедия САЩ, Ирландия 2005

Зелена улицаЗелена улица

Драма, комедия, САЩ, Ирландия, 2005. Режисьор: Michael Aimette, John G