Филми

Зелената стая

Пънк-рок група получава ангажимент в забутан клуб в гористите покрайнини на Орегон, където става свидетел на зловещ акт на насилие от страна на неонацистка банда, предвождана от страховития собственик на клуба Дарси Бенкър. Групата се затваря в зелената стая на заведението, за да обмисли плана си за действие, когато е нападната – Бенкър и подчинените му са готови на всичко, за да заличат всички свидетелства за извършеното от тях престъпление.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Зелена улица

САЩ, Ирландия, 2005, Развиващ се в Ирландия в края на 70-те, филмът разказва историята на 16-годишния Джеймс Пауърс, американец, който се оказва изгубен след смъртта на майка си, когато е принуден да живее с трите си ирландски лели. Преместен и депресиран, той мечтае за начин да се върне в Америка. Един щастлив уикенд в Лондон Джеймс открива порнографията и в отчаянието си за пари той решава да я продава в Ирландия. Следва бурен успех. След като открива възможен път към дома, той трябва да реши къде всъщност е домът, и открива, че мястото на човек в света се определя от съзнанието му.

Зелената вълна

Поредицата проследява семейство любители на сърфа, които се опитват да научат дъщеря си и зрителите на необходимостта от защита на нашата планета чрез своите пътувания. Те посещават нова страна във всеки епизод, винаги край морето, и се срещат с хора, които се грижат за опазването на природата.

Хотелът на зеления плаж

Първият хотел на крайбрежието на Черна Гора е създаден от един кавалерийски офицер от Будапеща през 1902 година в Зеленика. Той го нарича "Хотелът на Зеления плаж". При смъртта му през 1909 година ръководството на хотела се поема от съпругата му Ида и сина Адориян. През 1948 година хотелът е национализиран…