Документални

Скотстар: Летящите медици на Шотландия

Поредица за Скотстар - новия екип за спешна помощ на Британската здравна каса, който осигурява спасяващи живота действия на болни пациенти от цяла Шотландия. Всеки епизод ще ни покаже в действие забележителната работа в екип, когато времето е от изключителна важност.

60:00

25.11.2023 / 18:00 Поредица за Скотстар - новия екип за спешна помощ на Британската здравна каса, който осигурява спасяващи живота действия на болни пациенти от цяла Шотландия. Всеки епизод ще ни покаже в действие забележителната работа в екип, когато времето е от изключителна важност.

60:00

15.11.2023 / 17:00 Поредица за Скотстар - новия екип за спешна помощ на Британската здравна каса, който осигурява спасяващи живота действия на болни пациенти от цяла Шотландия. Всеки епизод ще ни покаже в действие забележителната работа в екип, когато времето е от изключителна важност.

60:00

14.11.2023 / 21:00 Поредица за Скотстар - новия екип за спешна помощ на Британската здравна каса, който осигурява спасяващи живота действия на болни пациенти от цяла Шотландия. Всеки епизод ще ни покаже в действие забележителната работа в екип, когато времето е от изключителна важност.