Филми

Никога тук

драма, трилър, мистерия, 2017, режисьор: Камий Томан, в ролите: Мирей Енос, Сам Шепард, Винсънт Пиаца и др.nГраниците между реално и въображаемо, между престъпление и изкуство, между наблюдател и наблюдаван се размиват в това зловещо, преобръщащо жанра изследване на самоличността. Художничка на модерното изкуство Миранда Фал Мирей Енос следи и снима непознати за целите на изкуството си, когато тревожна последица от събития я карат да подозира, че може би някой и нея я наблюдава.

2:05:00

15.07.2024 / 03:25 драма, трилър, мистерия, 2017, режисьор: Камий Томан, в ролите: Мирей Енос, Сам Шепард, Винсънт Пиаца и др. Границите между реално и въображаемо, между престъпление и изкуство, между наблюдател и наблюдаван се размиват в това зловещо, преобръщащо жанра изследване на самоличността. Художничка на модерното изкуство Миранда Фал Мирей Енос следи и снима непознати за целите на изкуството си, когато тревожна последица от събития я карат да подозира, че може би някой и нея я наблюдава.

2:05:00

30.06.2024 / 23:45 драма, трилър, мистерия, 2017, режисьор: Камий Томан, в ролите: Мирей Енос, Сам Шепард, Винсънт Пиаца и др. Границите между реално и въображаемо, между престъпление и изкуство, между наблюдател и наблюдаван се размиват в това зловещо, преобръщащо жанра изследване на самоличността. Художничка на модерното изкуство Миранда Фал Мирей Енос следи и снима непознати за целите на изкуството си, когато тревожна последица от събития я карат да подозира, че може би някой и нея я наблюдава.

2:05:00

26.06.2024 / 21:20 драма, трилър, мистерия, 2017, режисьор: Камий Томан, в ролите: Мирей Енос, Сам Шепард, Винсънт Пиаца и др. Границите между реално и въображаемо, между престъпление и изкуство, между наблюдател и наблюдаван се размиват в това зловещо, преобръщащо жанра изследване на самоличността. Художничка на модерното изкуство Миранда Фал Мирей Енос следи и снима непознати за целите на изкуството си, когато тревожна последица от събития я карат да подозира, че може би някой и нея я наблюдава.